muflon masz teraz niezly problem - co kupic w nastepnej kolejnoscihehe
gratuluje upolowania "odpowiedniego" egzemplarza![]()
muflon masz teraz niezly problem - co kupic w nastepnej kolejnoscihehe
gratuluje upolowania "odpowiedniego" egzemplarza![]()
Pożyjemy zobaczymy- póki co, to jedyne co mogę powiedzieć to to, że wybrałem jeden z (w sumie) czterech, który wydał mi się dość dobry. No ale takie "testowanie" w sklepie to żadne testowanie
. Wyjdzie w praniu.
A w następnej kolejności - zamiana 10D+17-40 na 16-35 (tego jeszcze nie jestem pewien, ciągle się waham) i jako konsekwencja tego - jedynka w 2006A gdzieś w międzyczasie lampa.
Tez sie wahalem sprzedac 10-ke czy nie - wydawalo mi sie , ze potrzebna itd, a w gruncie rzeczy nawet gdy bralem ja na sesje to i tak lezala nie uzywana![]()
A ja sie bardzo ciesze ze nie sprzedalem - dziewczyna bardzo chetnie uzywa i sie przyucza 8) .Zamieszczone przez Auwo
Muflon - a moze 17-35 2.8L ? Jutro bede go testowal ciutke.
Vitez - moja żona zamiast dźiwgania 10-ki z gripem woli eleganckie butyhehe
Albo 33-ke, jest o wiele lżejsza.
Eee, nieee.. to jest dość stara konstrukcja i akurat tu jestem skłonny zgodzić się z wyznawcami słowa "telecentryczność" ;-) Poza tym wolę nowy, z gwarancją.Zamieszczone przez Vitez
BTW, mojemu znajomemu telefonicznie podali cenę 2200CHF, ale gdy wpadliśmy z dwoma body itp. to nagle na rachunku pojawił się magiczny "CPS discount" (300CHF)Ki diabeł? Ma się rozumieć nie protestowałem ;-)
muflon - pozazdroscic jak sprzedawcy w Szwajcarii profesjonalnie podchodza do sprawy.
Jednak CPS cos daje![]()
Hej, ale dowcip polega właśnie na tym, że ja z CPS nie mam nic wspólnego
Zresztą przy okazji też się o to wypytałem i konkluzja była taka, że jednak potrzebne są jedynki (abstrahując od legitki). Ale na rachunku mam jak byk: "Artikelrabatt CPS: -310.00".
widocznie zrobiles dobre wrazenie
Do CPS mozna sie zapisac juz z 10-ka![]()
Ostatnio edytowane przez Auwo ; 01-06-2005 o 01:14
Nie można - przerabialiśmy to parę miesięcy temu (podałbym linka, ale wyszukiwarka uparcie odmawia wyszukania słowa na 3 litery...).Zamieszczone przez Auwo