Tak sie zastanawiam jaki jest sens zagladania innym w portfel zamiast zajac sie wlasnym?Zamieszczone przez SenK
![]()
I od razu stawiam EOT i prosze o nie kontynuowanie.
Tak sie zastanawiam jaki jest sens zagladania innym w portfel zamiast zajac sie wlasnym?Zamieszczone przez SenK
![]()
I od razu stawiam EOT i prosze o nie kontynuowanie.
Ja się zawsze boję tu odzywać, bo Wy krzyczycie, mam to, co mi Szanowni Panowie polecili:
Eos 20d
EF 100/2.8
EFS 10-22
EF 50 (my love)
Lampa 550 EX
Ktoś z Was mi kiedyś mądrze poradził, żeby kupić to i później zdecydować, czego mi brak.
Głównie fotografuję jedzenie i robię portrety. Przyszedł czas, że zabrakło mi zooma, który przydałby mi się np w plenerze. Poradzicie mi cóś?
Z góry pięknie dziękuję.
100-400 f/4,5-5,6 L IS USM - właśnie go przywiozłem i leży obok na biurku w kartonie.Zamieszczone przez Liska
(nie wiem jak wytrzymam do końca pracy - BTW nie jest aż tak ciężki i wielki). :-D
Aby nie było OT, mój zestaw to:
EOS 350D + BG-E3 + KIT + 24-105 f/4 L IS USM + 100-400 f/4,5-5,6 L IS USM + Pretec 1+2 Gb + HOYA SHMC UV(0) + COKIN Polar Cir. + Lowepro Stealth Reporter 300AW + Velbon Sherpa 600R.
PS
Nosi(ł) ktoś z Was 100-400 w Lowepro 300AW?
Pozdrawiam, sensitive
Tanio - Tamron 28-75/2.8Ktoś z Was mi kiedyś mądrze poradził, żeby kupić to i później zdecydować, czego mi brak.
Głównie fotografuję jedzenie i robię portrety. Przyszedł czas, że zabrakło mi zooma, który przydałby mi się np w plenerze. Poradzicie mi cóś?
Drożej - Canon 17-40/4 L USM
DSLRs & lenses
Ja go mieszcze do Lowepro Orion AWZamieszczone przez sensitive
i to z oslona.
OK, zobaczymy co da się zrobić w Stealth Reporter 300 AW.Zamieszczone przez Vitez
Wczoraj nie sprawdzałem, pstrykałem dla sprawdzenia szkła - mam tydzień na testy. Dzięki.
Pozdrawiam, Arek
Po miesiacu przesiadlem sie z 30D na 1d mark II, jak narazie happy z af i tych 8,5f/s moze uda mi sie zlapac wrescie jaksolke w locie.
Pozdrawiam
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Tak, jak w stopce - ale juz chyba dojrzalem do 5D![]()
350D + Kitek 18-55 Sigma 70-300 4.0-5.6 i juz na dniach ma byc 50 1.8 do tego 2 karty 512 MB polarek i UV kilka aku na wymiane wezyk spostowy canona oryginalnytorba na aparacik, nic tylko brac sie za fotografowanie, a tu chwilowo nie ma czasu...
Pozdrawiam wszystkich i witam jednoczesnie![]()
350D, KIT 18-55, Sigma 70-300 4.0-5.6, Canon 50 1.8, 2x512MB, filterki :P
A u mnie 5D i co bym do niego nie podpiął jest miód![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko