Udało mi się "dorwać" to co tygrysy lubią najbardziej :-) - czyli Canona 80-200/2.8 w moim ulubionym kolorze (mam na myśli obiektywy :-)) czarnym.
Udało mi się "dorwać" to co tygrysy lubią najbardziej :-) - czyli Canona 80-200/2.8 w moim ulubionym kolorze (mam na myśli obiektywy :-)) czarnym.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Canonik S2 IS, jakieś filtry, lampa Soligor, trochę gratów...
Przyszłość? 300D z ruskim softem, później EOS 5D :-)
Ha jak tak wszyscy piszą to i ja się przedstawię.
Canon 50 E + BG 1
Canon D 20 + BG 3
Canon: 17-85 USM IS, 50 - 80 (zabytek, ale go lubię)
Canon 70 -200 USM IS F4
Canon 80 - 200 (jeszcze od 50-tki)
580 EX, parę filtów - i to na razie na tyle
Ale zacząłem się bawić w zdjęcia dopiero 2 lata temu
A jak ty podpinasz tego BG-E3 do 20D???Zamieszczone przez Avadra_K
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Spryciarz jesteś, skoro zamontowałeś do niego grip z XT :razz:Zamieszczone przez Avadra_K
Edit : Buuuu, ubiegli mnie![]()
Pitt - swiete słowa - moja pomyłka (przed chwiklą dyskutowaliśmy z kolegomi w pracy i się zagalopowałem oczywiście BG 2 Mea culpa
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Robson01 - oczywiście sprostowanie również dla Ciebie. Wszystko przez to że pół dnia znęcamy się na 350tką i jakoś tak mi się głupio napisało
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Nie ma problemu - już podejrzewałem, że masz powiązania z Coperfildem :-)Zamieszczone przez Avadra_K
Canon
No nie aż taki zdolny nie jestem, chociaz zdażyło mi się kiedyś "rozkręcić" tele do tego stopnia że miałem dwie połowy - najgorsze że nie dało się już tego spowrotem poskładać :razz:
Co to za szkło??Zamieszczone przez Avadra_K
![]()