Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1497

Wątek: Mój zestaw...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pszczola
    Jesli przyczyna moze byc trucizna to dobry vet zleca badanie krwi i to ekspresowo. Jesli badanie to potwierdzi to zwykle ekspresowe robi sie przetaczanie krwi od innego psiaka (zdrowego i duzego). Szalenie mi przykro.
    [OT=on]
    No tak...
    Powiedział, że możliwe jest zaaplikowanie jakiś zastrzyków w sytuacji jak wiemy lub widzieliśmy, że zjadła i odrazu się jedzie na jakiś zabieg...
    Ale nie po dniu, czy półtora jak się zauważyło, że może to jest coś poważnego...
    Pozatym są święta...i nikt nie ma ochoty sie zająć takimi rzeczami.

Cytat Zamieszczone przez -=Festyk=-
    Robi się duży OT,ale co z Kają?Polepszyło się jej?
    Sytuacja się nie zmieniła, miałem dziś w południe jechać z nią po ostatni zastrzyk, ale czekam do jutra...

PS. Kto zna dobre hodowle Goldenów Retriverów na śląsku i okolicach??
    Info na PM. [/OT]

EOT

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    [OT=on]
    No tak...
    Powiedział, że możliwe jest zaaplikowanie jakiś zastrzyków w sytuacji jak wiemy lub widzieliśmy, że zjadła i odrazu się jedzie na jakiś zabieg...
    Ale nie po dniu, czy półtora jak się zauważyło, że może to jest coś poważnego...
    Pozatym są święta...i nikt nie ma ochoty sie zająć takimi rzeczami.
    U mnie w Bydgoszczy przychodnia z vetami gdzie lecze od czasu do czasu mojego psa pracuje 24 godz. na dobe, swiatek-piatek. jak trzeba robic jakis zabieg ekspresem to sciagaja na telefon potrzebnych lekarzy. Jestem pewie, ze u Ciebie gdzies w poblizu tez jest jakas sensowana przychodnia dla zwierzyny.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Początki nałogu Awatar shaqi
    Miasto
    Wodzisław Śl.

Domyślnie

Ja z Canonem na ty jestem od tygodnia.
    Posiadałem tak zwaną hybryde zaawansowaną Minolty (aparat roku) za kilka tyś kilogramów siana.
    Byłem tym kiedyś zachwycony. Dodatkowo analogowa lustrzanka tej firmy, do której nie mam wiekszych zastrzeżeń i moge wszystkim polecic.

Jednakże postanowiłem zmienic sprzęt. wybór padł na canona (zastanawiałem sie nad nikonem d200 ale kupiłbym mniej sprzętu).
    A więc:
    Canon 20D z kitem +17-85IS z HOYA SUPER HMC i tulipanem 73B +lampa 580EX+ Pretec 1GB 80x + Kingston Pro 2GB+BG + Mobilna lampa na kabel PC GN26 ze statywem i parasolką do rozświetlenia w plener+ 3 lampy studyjne 200Ws na statywach z softboxem i parasolkami i innymi szmerami do modyfikowania światła.

Przyszłośc:
    niedaleka 50 1.8,
    później sigma 70-300 APO lub Canon 70-300IS.
    Tamron 28-75 2.8
    Statyw kulowy Manfrotto.
    I szczęśliwy
    Docelowo Canon EOS 1Ds MkII :-D
    Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
    Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
    A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

Uprawnienia umieszczania postów