A ja znajdę jakiś album fotograficzny. Ale jaki to nei wiem -> lubię niespodzianki.![]()
jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, to pod choinką powinienem znaleźć Speedlite 430EX i EF-50/1.8 :-)
Może też wreszcie torba foto
Pozdrawiam
Marek
No to się*dowiedziałem, że Mikołaj nie zdąży do połowy stycznia z moimi książkowymi prezentami:
Henri Cartier-Bresson (Aperture Masters of Photography)
Master Lighting Guide for Portrait Photographers
Photographing People: Portraits - Fashion - Glamour
natomiast po Świętach odbieram nowe G5, zanim te syfy na intelach wprowadzą...
gra i buczy bebop
Ech... fajnie, fajnie... Do mnie za 2 godz. przyjedzie Mikolaj z gripem do 350d.Zamieszczone przez muflon
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Heja,
Musze sie pochwalic :-). Dojechalo 85 1.8. Poki co bedzie jezdzone z Trabant'em, ale jak sie uda przkabacic zarzad domowy to w niedalekiej przyszlosci z 5D. Wiem, wiem, zadne cudo, ot obiektyw, jakkolwiek zloze jakies doniesienia po swietach wzglednie nowym roku poparte jakimis zdjeciami (i ewentualnie porownaniem z 70-200 F4 @85mm bo mam dostep). Poki co, to tak jak w tytule: "jasnosc, jasnosc widze" ;-)
Marcin
Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.
Witam wszystkich, mój pierwszy post tutaj, i już się 'chwalę' :P
Posiadam Canona EOS 350D + kit'a
oraz stałkę 50mm 1,8 Canona, i BG-E3 w drodze (a że święta teraz, to prawdopodobnie po świętach dostanę).
W niedalekiej przyszłości jakis tani tele. A potem... to się okaże
Pozdrawiam.
ja Cię skądś znam Adam![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Mikołaj postarał się. 430EX z ładowarką i aku, 50/1.8 są już na pokładzie :-)
Pozdrawiam
Marek