Albo ze lekkie potrzasniecie niszczy microdriveZamieszczone przez Mori
.
Eh te stereotypy.
Albo ze lekkie potrzasniecie niszczy microdriveZamieszczone przez Mori
.
Eh te stereotypy.
Do moich gratow tymczasowo dolaczyl zestawik w pelni manualny jak w podpisie i to nie Canona (ba ma mocowanie - o zgrozo! - Nikona)... tak na jakis czas zabralem siostrze by pobawic sie i pare negatywow cz-b zepsuc
.
Za jakis czas zabiore jej tez jakas Praktike z kilkoma szklami M42 i bede negocjowal by Kieva oddac a Praktike sobie zostawic(bo szkla bardziej kompatybilne z Canonem przez przejsciowke niz te z Kieva).
a ja sie mojej Praktiki pozbywam wraz z osprzetem..
Ja swoja bede mial za darmo wiec sie nie zainteresuje twoja.
Do zabawy i zepsucia paru negatywow sie nada, moze kilka fajnych fotek cz-b wyjdzie.
W ciemnie na pewno nie zamierzam sie bawic - brak czasu, miejsca, ochoty i pieniedzy (zarowno na materialy jak i ewentualne w labie wywolywanie/odbitki).
Nie po to kupilem cyfrowke by placic teraz horrendalne ceny (waluta czasowa i pieniezna) za wywolanie i odbitki, ale pobawic sie mozna z ciekawosci![]()
włąsnie lezy na biurku nowa zabawka
70-200/2.8 [glow=red:5514b486d1]L[/glow:5514b486d1]
idelanie pasuje do 10D i 24-70/2.8 [glow=red:5514b486d1]L[/glow:5514b486d1]
mariuszjaniszewski.pl ; packshotstudio.pl
czekalem i sie doczekalem jedzie do mnie nowy obiektywik:
Canon 100-300mm 5.6L, zobaczymy co to za zwierz, mam nadzieje ze literka w nazwie gwarantuje jaka, taka jakosc.
pozdrawiam
piotrkula
EOS A2E, Canon 50mm 1.8 Mk I,
Canon 28-135mm 3.5-4.5 IS, Canon 100-300mm 5.6L,
VG-10, SpeedLite 540EZ
A niektorzy mi zazdroszcza sprzetu. Ja tez chce takieZamieszczone przez mario
![]()
.
Vitez.. zmieniles znow zdanie? ;-)
Witam, dawno mnie nie było na forum...
...to moze i ja się pochwale...
Jak na razie:
Canon D30, CF 512, Sigma 18-50 DC
a w najbliższych planach:
jakas niezła torba/plecak, dobry zoom 70-200, i może jeszcze BG-ED3
to tyle z najblizszych planów :wink:
pozdro
a jeszcze zapomniełem zapytać
xxl - jak tam twoje sigma 70-200/2.8 - robiłeś ją już coś...sam się nad nią zastanawiam![]()
Dlaczego?Zamieszczone przez Czacha
Zawsze mowilem ze jedyny obiektyw na ktory zmienilbym swojego Tamrona to 24-70 2.8 L ale mnie nie stac na niego :P .
Podobnie na 70-200 2.8 L mnie nie stac wiec zmusze sie do tanszego odpowiednika - Sigmy 70-200 2.8 EX :P .
A jak bede parszywie bogaty to beda i Lki![]()