A ja Ci wtedy z wielka przyjemnoscia przypomne, jak to pisales ze jedynki nie potrzebujesz :>Zamieszczone przez muflon
A ja Ci wtedy z wielka przyjemnoscia przypomne, jak to pisales ze jedynki nie potrzebujesz :>Zamieszczone przez muflon
heheehe - ale pamietaj, ze potrzeba Two Professional AF Canon SLR bodies![]()
To wtedy kupię na Ebayu jakąś zajechaną analogową jedynkę ;-)
A wszystkim w Polsce ktorzy sie na to napalaja przypomne:Zamieszczone przez Auwo
"We regret that we are currently unable to accept applications for CPS Membership from countries other than those listed where we have the necessare CPS support staff."
Popytalem 'moich' Anglikow z UK i zeznali, ze Ci ktorzy sie zalapali na CPS - maja jednocyfrowe body...Zamieszczone przez muflon
![]()
Zajechane jedynki analogowe teraz tanio nawet maja... Jak by tak rabaty dawali to sie nawet oplaci wziac ze dwie dla seriala...
...
heheheheZamieszczone przez KuchateK
A tak swoja droga ciekawostka - w galerii na stronie CPS jest MASA zdjec robionych nie tylko 10D i 20D, ale nawet... trabantem :-)
No to jak to jest w koncu z tymi ich wymaganiami? ;-)
Tak jak wyzej - zajezdzone profi kupione dla seriala by wejsc do CPS, a zdjecia pokazuja juz ze swoich roboczych bodyZamieszczone przez kavoo
![]()
mój zestawik narazie nieduży ale się rozrasta:
aktualnie 20D zgripowany + EF50/1.4 + 17-40/4 + sigma 105mm macro + lapka 550.
sporadycznie używam jeszcze 70-300 USM III, poprzedni aparat czyli 300D (z kitem) przejęła żona, od której czasem zabieram go jako backup :-) - sam aparat z gripem, bo do tego kita to mam awersję.
w szufladzie leży zenitar do canona (2.8/16mm), czasem go wyjmuję i dziwne foty robię :-)
z nowych rzeczy nadejdzie albo 200mm/2.8L albo 135/2L i mam nadzieję,*że będzie to dzisiaj, bo koło południa jadę do sklepu :-) pomacać z zamiarem kupna. no i statywy. potem przyjdzie czas na mały zoom w okolicach 24-70(80) ze stałym światłem 2.8. czyli tamron/sigma/canon (to ostatnie przy mocnym przypływie gotówki).
chwilowo sprzęt mieści się do Nova 4AW, ale chyba dojrzewam do CompuTekker /Plus. tym bardziej, że dużo korzystam z laptopa (Apple Powerbook 12"). Zdjęcia póki co ImageTank, ale Epson P2000 już na horyzoncie się majaczy - po wakacjach coś chyba się tutaj zmieni :-)
gra i buczy bebop