A teraz dziecko odłóż sprzęt spowrotem i wyłącz komputer zanim wróci ojciec albo starszy brat i ci manto spuszczą za dotykanie nie swoich rzeczy :wink:Zamieszczone przez Mateusz
A teraz dziecko odłóż sprzęt spowrotem i wyłącz komputer zanim wróci ojciec albo starszy brat i ci manto spuszczą za dotykanie nie swoich rzeczy :wink:Zamieszczone przez Mateusz
"cieńko", "pomażyć"... sam widzisz, ze kolega Mateusz jest dopiero na etapie zglebiania tajnikow polskiej ortografii, wiec nie liczylbym na to, ze znajdzie jeszcze czas na robienie zdjec ;-)Zamieszczone przez [DoMiNiQuE
Poza tym wyraznie napisal, ze zamierzal zamiescic na tym forum tylko jednego posta... i cale szczescie ;-)
Nie karmcie trolla...
jesli bedzie powtarzal swoje "gornolotne" wypowiedzi to szybko stad zniknie (tzn zostanie znikniety 8) ).
Vitez jak troll sobie juz pojdzie - skasuj ten belkot bo szkoda miejsca na serwerze
I po małej korekcie textu Matusza, text nadaje się do użytku.
Oryginał zachowany jest w uzasadnieniu Ostrzeżenia.
//mj
kurde ale obciach, moj imiennik :-? :-?![]()
Nie bardzo wiem, czym się podniecacie. Facet napisał, że robimy lepsze zdjęcia niż on. Polał to dużą ilością ironii. Czy jest się za co obrażać? Napisał przecież praktycznie to samo, co Muflon ma w stopce.
Bana mi, bana ;-)Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Przeczytaj jego tekst (ten oryginalny, w uzasadnieniu ostrzezenia podany) jeszcze raz... potem przeczytaj najlepsza wg mnie riposte - p13ka .Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Gosc napisal typowa trollowa zaczepke by sie wywyzszyc/dowartosciowac.
Jesli probujesz go bronic to albo jestes urodzonym obronca ucisnionych - niezaleznie od slusznosci sprawy probujesz stawac w obronie; albo identyfikujesz sie z Mateuszowym podejsciem do zycia... a juz wiesz jak na takie podejscie reaguja inni forumowicze - gratuluje 8) .