Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Alternatywa dla CB (P R Z E P R A S Z A M ! ! !)

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

dziwne tylko jest to ze dostalem ostatnio kilka PW na temat ignorancji, widzimisie, czepliwosci, upierdliwosci, aroganctwa i innych przywar uzytkownika vitez - tak wiec nie tylko ja odnosze takie wrazenie ze zachowuje sie on jak wladca jakiejs bananowej republiki
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Miasto
    obecnie Hatyai, Tajlandia

Domyślnie naprawa sprzętu

To jeszcze raz ja - Wojtek z kilku postów powyżej.
    Mam sugestię - uważam, że to, gdzie można taniej naprawić, to jedna z najważniejszych spraw, a jak w rzeczywistości wygląda znajdowanie potrzebnych informacji, gdy człowiekowi są one naprawdę niezbędne - przekonałem się na własnej skórze.

Gdyby było jedno miejsce, tak jak jest "gdzie kupować taniej", o wiele łatwiej byłoby to znaleźć. Zaznaczam, że osoba, która ma zepsuty aparat, tym różni się od osoby, która czai się na zakup nowego sprzętu, że jest zdesperowana, a nierzadko bardzo zależy jej na czasie.

Jednak to nie ja podejmuję decyzję na forum - ja mogę co najwyżej zasugerować, by forum było bardziej pomocne użytkownikom Systemu, a mniej onanistyczne, z czym się przecież chyba tutaj bardzo walczy...

dziękuję za pomoc i zrozumienie

Wojtek M.
    Panie Boże, pozwól mi być takim fotografem, za jakiego uważa mnie mój pies... (to taka modyfikacja z "człowiekiem")

Domyślnie

Coś w tym jest ...

Uprawnienia umieszczania postów