Windows
MacOS
Linux
inny
Dzisiaj odbyło się WWDC'07 - myślałem, że może Apple wyda coś nowego - vel iMac w odświeżonej wersji - ale chyba przyjdzie nam na to poczekać. Za to pokazano nowego OSX'a - Leoparda - prawie w całej okazałości. Jest też Safari dla Windowsa - ale ta Beta która jest na sieci (www.apple.com/safari - jakby ktoś chciał ściągnąć) to nie działa chyba tak jak powinna - u mnie strasznie wolno ładuje pierwszą stronę - potem z kolei - kolejne - zaje... szybko. Czy lepsza od Mozilli? Zależy co kto lubi...
Wciąż czekam na Quad Core w średniobudżetowym Apple'u...
5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...
Dziś była premierato jeszcze beta... finalna wersja ma być na jesieni z Leopardem.
U mnie zainstalował się i działa, niestety "wywala się" przy jakiejkolwiek operacji na zakładkach.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Potwierdzam, jest deeeeemonicznie szybka![]()
Ostatnio edytowane przez tmaciak ; 11-06-2007 o 23:20 Powód: Automerged Doublepost
Pozdrawiam, Tomek
Canon LS-120PC II
Ja jestem zachwycony nowymi ficzerami Leoparda...ale to Safari pod winde? Hmm nie wiem co o tym sadzic
![]()
Kolega używający Maca, szybko zrezygnował z Safari, twierdząc, że FF zdecydowanie lepszy. Ile w tym prawdy? Po powrocie z uczelni sprawdzę to Safari i sam się przekonam.
Ślubna
No i niestety N.
Nawet tego nie siagajTo jest wczesna beta i jest jak na razie malo funkcjinalna, niestabilna i malo kompatybilna. Testowalem na PC i po 3 minutach wylaczylem
![]()
Ja osobiscie na maku nie instalowalem choc ponoc w mare to dzialaPoczekam na finalna wersje (ale juz ta w leopardzie
)
Czyli co? Safari lepsze od FireFox'a? Bo szczerze powiedziawszy nawet go nie odpalałem tylko od razu zassałem i zainstalowałem FF. Oczywiście na Macu![]()