Zobacz wyniki ankiety: Jakiego systemu używasz?

Głosujących
170. Nie możesz głosować w tej sondzie
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 86

Wątek: Windows, MacOS, Linux... inne?... Czego używacie?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tmaciak Zobacz posta
    Następna ciekawostka: http://www.apple.com/safari/
    To mnie oswieciles - nie mialem zeilonego pojecia ze na winzgroze jest. Pozatym XP chodzi ponad 3 rok na lapciaku, nic sie nie dzieje. Dobrze "konserwowany" system dziala pieknie, wina lezy zazwyczaj po stronie uzytkownikow.

Początki nałogu Awatar Calliactis
    Miasto
    Kraków / Nowy Sącz

Domyślnie

Dzisiaj odbyło się WWDC'07 - myślałem, że może Apple wyda coś nowego - vel iMac w odświeżonej wersji - ale chyba przyjdzie nam na to poczekać. Za to pokazano nowego OSX'a - Leoparda - prawie w całej okazałości. Jest też Safari dla Windowsa - ale ta Beta która jest na sieci (www.apple.com/safari - jakby ktoś chciał ściągnąć) to nie działa chyba tak jak powinna - u mnie strasznie wolno ładuje pierwszą stronę - potem z kolei - kolejne - zaje... szybko. Czy lepsza od Mozilli? Zależy co kto lubi...

Wciąż czekam na Quad Core w średniobudżetowym Apple'u...
    5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
    rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    To mnie oswieciles - nie mialem zeilonego pojecia ze na winzgroze jest.
    Dziś była premiera to jeszcze beta... finalna wersja ma być na jesieni z Leopardem.

U mnie zainstalował się i działa, niestety "wywala się" przy jakiejkolwiek operacji na zakładkach.

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Cytat Zamieszczone przez Calliactis Zobacz posta
    u mnie strasznie wolno ładuje pierwszą stronę - potem z kolei - kolejne - zaje... szybko
    Potwierdzam, jest deeeeemonicznie szybka
    Ostatnio edytowane przez tmaciak ; 11-06-2007 o 23:20 Powód: Automerged Doublepost
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Ja jestem zachwycony nowymi ficzerami Leoparda ...ale to Safari pod winde? Hmm nie wiem co o tym sadzic

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Kolega używający Maca, szybko zrezygnował z Safari, twierdząc, że FF zdecydowanie lepszy. Ile w tym prawdy? Po powrocie z uczelni sprawdzę to Safari i sam się przekonam.
    Ślubna
    No i niestety N.

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemeS Zobacz posta
    Kolega używający Maca, szybko zrezygnował z Safari, twierdząc, że FF zdecydowanie lepszy. Ile w tym prawdy? Po powrocie z uczelni sprawdzę to Safari i sam się przekonam.
    Na poczatku zrobilam tak samo. Wlaczylam Safari i jakos nie przypadlo mi do gustu wiec zaczelam probowac innych przegladarek... po kilku tygodniach przeprosilam sie z Safari

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemeS Zobacz posta
    Nawet tego nie siagaj To jest wczesna beta i jest jak na razie malo funkcjinalna, niestabilna i malo kompatybilna. Testowalem na PC i po 3 minutach wylaczylem
    Ja osobiscie na maku nie instalowalem choc ponoc w mare to dziala Poczekam na finalna wersje (ale juz ta w leopardzie )

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Czyli co? Safari lepsze od FireFox'a? Bo szczerze powiedziawszy nawet go nie odpalałem tylko od razu zassałem i zainstalowałem FF. Oczywiście na Macu

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Czyli co? Safari lepsze od FireFox'a? Bo szczerze powiedziawszy nawet go nie odpalałem tylko od razu zassałem i zainstalowałem FF. Oczywiście na Macu
    Oczywiscie :> Safari rulez. Firefox na maku jest jakis porazkowy Juz lepsze Camino jak ktos nie lubi Safari Opery nie polecam bo wiadomo, ze opera ... (ircowcy wiedza co )

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Po pierwszym wlaczeniu safari wyglada tak skromnie... ale jak sobie dodasz bookmarksy itd to bedzie ok. Safari jest bardzo szybka.
    Jedyne co mnie denerwuje to to ze nie moge zablokowac reklam.

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów