Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: S1 kontra Fuji s5500?????

Ryjeks
    Guest

Domyślnie S1 kontra Fuji s5500?????

Witam!!!

S1 czy Fuji S5500??

Nie wiem, który wybrać

Parametry mają bardzo podobne.

Głównie zależy mi na dobrych, ładnych zdjęciach. Zoom także jest dla mnie istotny, ale oba mają taki sam. Fuji jest trochę tańszy, ale ena też w zasadzie jest podobna!

Proszę poradźcie coś??

Mam nadzieję, że nie popełniam grzechu, pytając o właściwy wybór pomiędzy tymi aparatami wśród wielbicieli Canon'a.

Prosiłbym o obiektywną opinie pomimo sympatii do marki Canon!!!!!

Pozdrawiam wszystkich forum'owiczów i z góry dziękuję za szczere podpowiedzi!!!!!!!!!

P.S.
    Fotografuje w zasadzie amatorsko, choć lubię poeksperymentować przy zdjęciach.
    Przez ostatnie 2,5 roku miałem Minolte 505si!, także coś tam na temat fotografii wiem, ale któy aparat z dwóch przytoczonych powyżej nie wiem?!?!?

Co wy na to???

Pzdr!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Re: S1 kontra Fuji s5500?????

Cytat Zamieszczone przez Ryjeks
    Prosiłbym o obiektywną opinie pomimo sympatii do marki Canon!!!!!
    A ja standardowo poradze - na subiektywnym forum ciezko znalezc obiektywne opinie 8) . Sprobuj na forach ogolnych .
    Ja oczywiscie i subiektywnie - Canon S1 .

Bywalec Awatar storm
    Miasto
    PL / WAW

Domyślnie

Nie znam canona S1, Przed canonem 20D mialem fuji 602, wymienilem go na 5500 i dalem mojej kobiecie... jest teraz w malezji, jak wroci przywiezie fotki to moge cos udostepnic to zobaczysz jak sie sprawuje w akcji..

Ogolnie gdyby nie fakt ze funi jest na karty XD to bylby juz pelen wypas bo pod wzgledem jakosci do ceny jest naprawde dobrya alternatywa..

Uprawnienia umieszczania postów