Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Pilot do 5D

Bywalec Awatar SAM
    Miasto
    Kamionek

Domyślnie Pilot do 5D

Potrzebuję pilota do 5D (dodam złośliwie, że bez kabla). Nie musi być Canona (bo sporo szukałem i nie znalazłem). No i żeby wyzwalał z min. 8-10 m. Może ktoś wyważył już te drzwi.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ciagle brak w magazynie i juz ze 3-4 tyg czekam az laskawie wysla

Bywalec Awatar SAM
    Miasto
    Kamionek

Domyślnie

Tomasz1972 dzięki za linkę.

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Vitez błyskotliwie z tego wnioskuję, że już zamówiłeś.:wink:
    Czy ryzykujesz-eksperymentujesz, czy gadałeś z kimś kto tego używa ?
    Z opisu wynika że powinno być OK, ale zawsze ktoś odważny musi być pierwszy. Zastanawia mnie tylko ten długi termin oczekiwania, czyżby taki duży popyt ???

Tak czy inaczej, wielka prośba jak już dostaniesz, to skrobnij tutaj czy działa jak napisane i oczywiście wszelkie twoje uwagi za/przeciw będą mile widziane.

Początki nałogu Awatar moregun

Domyślnie

a ja zrobie im troche reklamy - kupiłem od nich nieoryginalny wężyk do 20 w terenie zaczepiłem sie o cos czy poprostu przycisnąłem (nie pamietam) i wyrwałem go tak z gniazda ze połowa wtyku pokruszona została w aparacie. ni jak do gwarancji ale po skontaktoewaniu sie z nimi obiecali mi wymienic na nowy w ramach "dobrego wizerunku firmy" i pare dni temu przyszedł właśnie nowiutki zamiennik. (ale tez czekałem 2 tyg na jakaś wielką dostawę ich) powiem jedno canon tak by nie zrobił a tak za ok 60 zł mam wężyk

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    No jak bylo na poczatku to ja od razu kupilem takie cudo a zaraz po mnie kupil Janusz Body.. podobno schodzilo jak cieple bulki.

Sam jakbys pogrzebal ciutke na forum to bys znalazl link odnosnie tego wezyka gdzie chyba pierwszy o tym info zamiescilem a potem i ja i Janusz napisalismy jak to to dziala...

Informacje znajdziesz tutaj:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=20132

Jesli ktos z okolic kraka potrzebowalby pozyczyc to w sumie moge swojego uzyczyc.. Byle nie na 3 miesiace..
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 08-06-2007 o 00:44
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec Awatar SAM
    Miasto
    Kamionek

Domyślnie

JaBlam no grzebałem, ale te wężyki mnie zmyliły.
    Już posypałem głowę popiołem, proszę napisz jak sprawuje się w praktyce.

P.S. Niestety (ale tylko w tym przypadku) nie jestem z Krakowa. I stolycy tam nie przeniesiem.:rolleyes:

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Dziala bardzo dobrze , koniec z kabelkami. Co prawda w kilku miejscach dziwnie patrzyli na mnie jakbym mial conajmniej zapalnik bomby. Kiedys zdarzylo mi sie tez zrobic psikusa bo na koncercie chlopak mial tez taki nadajnik a ja przypadkowo ustawilem sobie jego kombinacje i d czasu do czasu robilem fotki za niego.

Generalnie nic lepszego na polska kieszen nie znajdziesz. moge tylko polecic.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SAM Zobacz posta
    Vitez błyskotliwie z tego wnioskuję, że już zamówiłeś.:wink:
    Czy ryzykujesz-eksperymentujesz, czy gadałeś z kimś kto tego używa ?
    Zamowilem ale nie w ciemno - na forum czytalem pozytywne opinie, bodajze wlasnie to co JaBlam podal.

Bywalec Awatar SAM
    Miasto
    Kamionek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Dziala bardzo dobrze , koniec z kabelkami. Co prawda w kilku miejscach dziwnie patrzyli na mnie jakbym mial conajmniej zapalnik bomby. Kiedys zdarzylo mi sie tez zrobic psikusa bo na koncercie chlopak mial tez taki nadajnik a ja przypadkowo ustawilem sobie jego kombinacje i d czasu do czasu robilem fotki za niego.

Generalnie nic lepszego na polska kieszen nie znajdziesz. moge tylko polecic.
    Jablam dzięki, zrozumiałem.
    Ostatnie pytanie: a ile tych kombinacji jest - mam nadzieję, że więcej niż 2.:grin:

Chyba też zamówię, ale 4 tygodnie - przecież to prawie wieczność. Czekam już ponad miesiąc na ML372 i mnie już nosi.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów