Ja tez mialam duza ochote zrobic cos na stadionie.. Szkoda, ze 23czerwca, nie ma mnie juz wtedy w Warszawie.
Ja tez mialam duza ochote zrobic cos na stadionie.. Szkoda, ze 23czerwca, nie ma mnie juz wtedy w Warszawie.
Pkt 8 regulaminu forum
Może numer 2 magazynu 5 klatek (http://www.5klatek.pl/)
40D, 350D, sigma 17-70 i 70-300APO, Canon 50 1.8 i 17-85 IS USM, 430EX, Sherpa 600, Digimate III, (na spółkę z córką)
Tak czy inaczej zloze pismo w Damis'ie w poniedzialek na termin 23 czerwca. Poprosze o ochroniarza w cywilu bez tej oczojebnej kamizelki, moze nam dadza tylko jakiegos z plakietka zeby murzynow nie straszyl. Poza tym z kazdym mozna pogadac i poprosic zeby sprzedal cos przed aparatem. Ci ludzie wiedza ze juz tam dlugo nie pohandlują i są bardziej otwarci na aparaty i rozmowy o tym miejscu.
Skasowali mi ;(
Nie wiem ilu masz już chętnych na plener po stadionie ale jeżeli jest jeszcze miejsce w "czwórce" to jestem zainteresowany.
Witaj .
a też chętnie bym się pisał ... gdyby coś wypaliło , daj znać![]()
Do końca tygodnia będę wiedział jak z tym weekendem więc dam znać co i jak, żeby w razie czego miejsca nie blokować.
EDIT: No i niestety w przyszły weekend nie będzie mnie w Wawie :-/ Mam nadzieję, że zdjęcia się udadzą i uwiecznicie odpowiednio The Stadion :]
Ostatnio edytowane przez Soul_Man ; 17-06-2007 o 21:25
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!
wiadomo cos z tym plenerem?![]()
Martin Gorczakowski
ja bylem tam ciezko sie robi zdjecia przykuwasz uwage z aparatem tam przydala by sie smiena a nie lustrzankaochroniarze troche ganiali ale nie bylo problemu, generalnie ciezko bylo sie skupic tam tu trzba uwazac tam patrzec itp za duzy stres
![]()
uno to ja odpadam niestety...
Martin Gorczakowski