Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 60

Wątek: [All my life who am i?] Walia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    stare nawyki do pokoazywani i komentowania fot z forum nikona ciezko teraz zmienic
    <OT>
    Poza nawykami ciężko się przestawiać na coś mniej funkcjonalnego [czyli pomysł na galerie specyficzny dla CB] w stosunku do FN czy innych
    </OT>
    Ostatnio edytowane przez Myszoor ; 09-05-2007 o 12:40
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez All my life who am i? Zobacz posta
    wczesniej trzeba bylo sleczec nad poziomami, wyciaganiem szczegolow z cieni, na co to komu?
    wcześniej to czytałem, że obróbka też była bardzo prosta, a tu okazuje się, że ślęczenie, wyciąganie szczegółów - rzadka chwila szczerości?

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maris Zobacz posta
    wcześniej to czytałem, że obróbka też była bardzo prosta, a tu okazuje się, że ślęczenie, wyciąganie szczegółów - rzadka chwila szczerości?
    Poczytaj sobie, ile czasu Anselm Adams spędzał w ciemni i czego tam nie wyprawiał.

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Miło Cię na CB. Od dłuższego czasu jestem fanem Twojej miejskiej fotografii.
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

All my life who am i?
    Guest

Domyślnie

hehe, to nie o to chodzi, ze byla skomplikowana (bo nie jest), a raczej o to ze do uzyskania efektow takich jak mam teraz prawie 'od reki', musialem na te 'zbedna' prace poswiecic troche czasu... wiec moge wreszcie skupic sie na eksperymentowaniu z kolorem czy tonowaniem BW, a nie walka z tonalnoscia zdjecia czy smolistymi cienami. choc pewnie jak wroce do pejzazu miejskiego, to mimo wszystko i tak dalej bede eksperymetnowal z edycja, bo bardzo to lubie i kazde zdjecie chce miec odpowiednio pod tym katem dopracowane poniewaz na wydrukach widac o wiele wiecej niz na monitorze.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Poczytaj sobie, ile czasu Anselm Adams spędzał w ciemni i czego tam nie wyprawiał.
    czornyj ale nie bawił się w ściemnianie odbiorcy (EOT w temacie ciemni, cieni i ściemniania)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Myszoor Zobacz posta
    <OT>
    Poza nawykami ciężko się przestawiać na coś mniej funkcjonalnego [czyli pomysł na galerie specyficzny dla CB] w stosunku do FN czy innych
    </OT>

dokladnie , szkoda ze tu tak nie ma ze sa galerie tematyczne i sie nie wrzuca i komentuje zdjeci

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

czornyj ale nie bawił się w ściemnianie odbiorcy (EOT w temacie ciemni, cieni i ściemniania)
    Skąd wiesz? Po Adamsie wszystkiego można się spodziewać. Na imprezach był duszą towarzystwa, uwielbiał być w centrum zainteresowania i był wiecznie narąbany w trzy d...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Skąd wiesz? Po Adamsie wszystkiego można się spodziewać. Na imprezach był duszą towarzystwa, uwielbiał być w centrum zainteresowania i był wiecznie narąbany w trzy d...

jej mam szanse zaostac Admsem

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    jej mam szanse zaostac Admsem
    Niestety, Adams miał również wady Był pedanteryjnym, maniakalnym perfekcjonistą o olbrzymiej wiedzy teoretycznej, niestrudzonym pracoholikiem, który w jak tylko było światło to fotografował, jak nie było - śleczał w ciemni nad powiększeniami, praktycznie nie sypiając.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów