Pokaż wyniki od 31 do 40 z 60

Wątek: [All my life who am i?] Walia

Widok wątkowy

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    a w cyfrze jak można zadecydować o kontrastowości zdjęcia? Kartę w Rodinalu wymoczyć?
    ja robię to przy wywoływaniu RAWa ...
    i w ten sposób z jednej uwagi (w zamyśle żartobliwej) zrobiło się strzelanie do jednej bramki ... Nie chcę dalej ciągnąć tej głupiej już rozmowy, a mógłbym, gdybym pokazał tu kilka przykładów "zdjęć", które z "miękkością/twardością, plamkowaniem, poprawianiem tonalności" mają tyle samo wspólnego, co Sarkozy z prawdziwą prawicą. Ale po co? Jeszcze czornemu żyłka pęknie, a w sumie to jeszcze młody człowiek ... W sumie byłbym kontent, gdybyś swoje wywody częściej ilustrował własnymi zdjęciami, a nie bełkotem technicznym, co dla takich lajkoników 8) jak ja, co to nigdy w życiu ciemni nie widzieli, byłoby bezcenną nauką. Pewnie też wiesz, że teoretycy (silni w gębie) rzadko kiedy nadążają za praktyką ...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Bonczar Zobacz posta
    Jak dla mnie to że kolega all... nie chce zdradzić swoich tajników warsztatu jest zrozumiałe i ma do tego pełne prawo a wasza kłótnia jest dla mnie bez sensu...
    A ja mam w d ... (domku pod lasem) jego tajniki i jego warsztat 8) a co do sensu kłótni, to się zgadzam, co napisałem wyżej
    Ostatnio edytowane przez Maris ; 09-05-2007 o 16:18 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów