Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Jaki obiektyw i lampa do zdjęć zębów.

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rolaj Zobacz posta
    jest szybsze i dokładniejsze. Edit: Za każdym ujęciem zbliżasz się od nowa, całe fotografowanie jest zbliżeniowe i musisz trafić w punkt. Ruszasz tylko aparatem. Zwracasz jedynie uwagę na punkt ostrości. Za każdym razem ustawiasz się od nowa, możliwie najbliżej więc na jedno w gruncie rzeczy wychodzi i po co kolejana automatyka do pilnowania. A co do konfiguracji sprzętu - oczywiście tak. Btw: słyszałem o przynajmniej jednym bardzo dobrym specjaliście od takich zdjęć z Krakowa. Ja takim nie jestem, epizod zaledwie.

wezmy pod uwage zdjecie ktore mi wyslales , na ktory punk jamy ustnej ostrzyles?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez rolaj Zobacz posta
    jest szybsze i dokładniejsze. Edit: Za każdym ujęciem zbliżasz się od nowa, całe fotografowanie jest zbliżeniowe i musisz trafić w punkt. Ruszasz tylko aparatem. Zwracasz jedynie uwagę na punkt ostrości. Za każdym razem ustawiasz się od nowa, możliwie najbliżej więc na jedno w gruncie rzeczy wychodzi i po co kolejana automatyka do pilnowania. A co do konfiguracji sprzętu - oczywiście tak. Btw: słyszałem o przynajmniej jednym bardzo dobrym specjaliście od takich zdjęć z Krakowa. Ja takim nie jestem, epizod zaledwie.
    a propo czy z lampa pierscieniowa uzyskujesz naturalna barwe ,nasycenie ,jasnosc i transparencje zebow?
    Ostatnio edytowane przez INCUS3 ; 06-06-2007 o 23:21 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów