Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Aukcja na allegro. Co sądzicie?

Mieszany widok

Bywalec Awatar Antolll
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Aukcja na allegro. Co sądzicie?

Ile toto jeszcze wytrzyma przy zadkim (jak na 10d) uzywaniu w nieextremalnych warunkach? I do ilu opłaca sie licytowac?
    http://allegro.pl/item202326313_cano...inimalnej.html >>> link dodany, teraz prosze opinie
    Ostatnio edytowane przez Antolll ; 05-06-2007 o 21:31

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Myślę że wytrzyma jeszcze ze 100 zdjęć...

Może tak linka do aukcji byś zamieścił ??
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Początki nałogu

Domyślnie

a poco- przecież wszyscy się domyślą

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Szkoda że nie bardzo wiadomo o co chodzi, może jakiś link.
    O widzę że inni mnie uprzedzili :-)
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Bywalec Awatar Antolll
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Oto link :)

Jest tez dodany do 1go posta ale tak na wszelki wypadek http://allegro.pl/item202326313_cano...inimalnej.html

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Nowy aparat kupiłem 3 lata temu, fotografowałem dosyć sporo, ale od roku leży nieużywany (zawodowo pracuję na 1d). Posiada zadrapania na obudowie, w środku natomiast - czysty; migawka wymieniona półtora roku temu. W zestawie: body, grip, dwie baterie.
    Nie wiem czy 3 lata temu 10D jeszcze można było gdzieś kupić. Reszta komentarzy wytłuszczona. Czytać to czego nie ma w opisie. Nie ma przebiegu. Jest info o wymienionej migawce i (może) półrocznym użytkowaniu. "Zawodowo" to może oznaczać i 50,000 fotek. Ogólnie aparat pewnie zajeżdżony. Ile zrobił zdjęć to, zdaje się, tylko serwis może sprawdzić. Może być marnie z mechaniką lustra. Przy cenie ok 1000 PLN (tak sie chyba aukcja zakonczy) raczej nie warto. Za niewiele wiecej można mieć second-hand 20D z niewielkim przebiegiem.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Bywalec Awatar Antolll
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Re

Za "niewiele więcej" tzn.? ile?
    Bo jak patrzyłem na allegro to w interesującej mnie cenie (do 1300-1500) poza plastikami tyko 10d :/

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antolll Zobacz posta
    Za "niewiele więcej" tzn.? ile?
    Bo jak patrzyłem na allegro to w interesującej mnie cenie (do 1300-1500) poza plastikami tyko 10d :/
    Kiedy patrzyłeś, jak długo patrzyłeś i dlaczego tylko na alledrogo? To chyba nie jest tak, że okazja ma się zdarzyć bo Ty akurat chcesz kupić. Na okazję trzeba poczekać albo mieć trochę sczęścia. Za 1500 można kupić w całkiem przyzwoitym stanie - niestety NIE CODZIENNIE.

Cytat Zamieszczone przez Antolll
    ...Albo (ktos) znalazł na allegro bo ja juz mam dosc...
    Nooooo... najlepiej znalazł, ocenił, sprawdził, kupił, przywiózł i wręczył. Czy zdjęcia też ma robić za Ciebie?

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antolll Zobacz posta
    Ile toto jeszcze wytrzyma przy zadkim (jak na 10d) uzywaniu w nieextremalnych warunkach? I do ilu opłaca sie licytowac?
    http://allegro.pl/item202326313_cano...inimalnej.html >>> link dodany, teraz prosze opinie
    Daj se spokój! Fajnie trzymać coś takiego ale tylko trzymać! Co do fotek to pewnie będzie teraz albo zaraz potem Gleba! To jest tak jak kupic nastoletnią BMK-ę , fajnie jak stoi na parkingu , ale jak zaczynasz jeżdzić to Gleba. Wiem coś o tym :smile: Poczekaj i uzbieraj na 30D .... :-|

Bywalec Awatar Antolll
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A moze ktos z Was, troche charytatywnie, oddałby za 1200 niezniszczonego 20d z gripem? Albo znalazł na allegro bo ja juz mam dosc. Cholerka no... to nici z cyfry, zostaje przy 500n :/

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów