Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Aukcja na allegro. Co sądzicie?

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antolll Zobacz posta
    Za "niewiele więcej" tzn.? ile?
    Bo jak patrzyłem na allegro to w interesującej mnie cenie (do 1300-1500) poza plastikami tyko 10d :/
    Kiedy patrzyłeś, jak długo patrzyłeś i dlaczego tylko na alledrogo? To chyba nie jest tak, że okazja ma się zdarzyć bo Ty akurat chcesz kupić. Na okazję trzeba poczekać albo mieć trochę sczęścia. Za 1500 można kupić w całkiem przyzwoitym stanie - niestety NIE CODZIENNIE.

Cytat Zamieszczone przez Antolll
    ...Albo (ktos) znalazł na allegro bo ja juz mam dosc...
    Nooooo... najlepiej znalazł, ocenił, sprawdził, kupił, przywiózł i wręczył. Czy zdjęcia też ma robić za Ciebie?

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Bywalec Awatar Antolll
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kolejną ciekawą aukcję znalazłem: http://allegro.pl/item202573214_cano...350d_body.html
    Może jakaś opinia, bo ta o 10d bardzo mi była pomocna (na tyle że chyba wezme 350d)

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Aparat wydaje się być ok. natomiast nie wiadomo jaka cena satyafakcjonuje sprzedawcę i dlatego ciężko powiedzieć coś wiążącego.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Początki nałogu Awatar krwisty
    Miasto
    W-wa/Rz-ów

Domyślnie

co do nieprzechodzonych 10D, to ja mam taki. przebieg z tego co pamietam ponizej 20K. musialbym wziac go na żytnią. z gripem, tylko troche zal sprzedawac, aparat jest w sumie w stanie "mint". od kiedy kupilem skaner dobry, to cyfra poszla calkiem w odstawke .
    a ten na aukcji widac, ze przeszedl swoje. chociazby po sankach widac.
    Martin Gorczakowski

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

To że są ślady na sankach świadczy tylko o tym, że robił zdjęcia z lampą (może częściej niż inni). Generalnie łatwiej trafić na niezpracowaną sztukę 350d niż 10d. Wydaje mi się, że pytający powinien zwrócić również uwagę na możliwości obu aparatów bo przecież one różnią się między sobą i wybrać to co jemu odpowiada, a nie sugerować się wyłącznie takim czy innym egzemplarzem z Allegro.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

butters
    Guest

Domyślnie

ta 10d to stary aparat jednego z najlepszych foto w tym kraju. pozdro

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów