Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: jakie obiektywy?

RNI
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rolaj Zobacz posta
    Gdzie znalazłeś 70-200/2,8 za 4200?
    Allego
    http://www.allegro.pl/item199902131_...ghteagle_.html

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Ale w aukcji prywatnej to może być różnie.. może być prywatna bo faktyczna cena jest trochę wyższa a sprzedający nie chce płacić za wysokiej prowizji dla allegro albo coś jeszcze innego..
    Pozdr
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony

Domyślnie

OK, tylko to raczej bez vat. I tak jak pisze arturs aukcje prywatne rządzą się swoimi prawami.

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

arturs poczytaj na forum, jak pogadasz łądnie to cene będziesz miał jeszcze kilka zł mniejszą

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
    arturs poczytaj na forum, jak pogadasz łądnie to cene będziesz miał jeszcze kilka zł mniejszą
    Czytam, czytam.. wiem że tommy_j to pewny sprzedawca ale jak widzę aukcję prywatną to nie wiem czemu jakoś tak mam wrażenie że coś nie tak może być.. jak jest normalnie - kup teraz to znaczy ż wszystko ok, albo aukcja prywatna wystawiona "na chwilę" a nie na parę dni..

Pozdr
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

RNI
    Guest

Domyślnie

Skoro już jesteśmy przy cenach to kogo polecacie do zakupu tego zestawu i na co zwrócić uwagę?
    Ostatnio edytowane przez RNI ; 05-06-2007 o 23:03

Początki nałogu

Domyślnie

Od jakiegoś czasu mój zestaw to właśnie 24-70/2.8 i 70-200/2.8 i do hal wystarcza w zupełności, pod względem ogniskowych, bo wiadomo że momentami to i 1.8 nie pomoże.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNI Zobacz posta
    Tylko jak ja wtedy zrobię zdjęcie w hali?
    Wydaje mi sie że 70 to zbyt dużo. Sm już nie wiem. Zdecydowanie jest za dużo obiektywów!!!
    No fakt jak oni mogą tyle tego produkować - świnie . Robili by dwa i nie byłoby dylematów .

Przy 70-200/2.8 może Ci się przydać grip. Takie szkło trochę waży i mimo, że grip do 30-tki to raczej zaprzeczenie ergonomii to grip ułatwia sprawę i zestaw jest bardziej wyważony.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RNI Zobacz posta
    Skoro już jesteśmy przy cenach to kogo polecacie do zakupu tego zestawu i na co zwrócić uwagę?
    Napewno jak kupisz u tomiego to nie zostaniesz oszukany.. Dobry i sprawdzony sprzedawca

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Przy 70-200/2.8 może Ci się przydać grip. Takie szkło trochę waży i mimo, że grip do 30-tki to raczej zaprzeczenie ergonomii to grip ułatwia sprawę i zestaw jest bardziej wyważony.
    Fakt. Polecam też monopod.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów