Ale w aukcji prywatnej to może być różnie.. może być prywatna bo faktyczna cena jest trochę wyższa a sprzedający nie chce płacić za wysokiej prowizji dla allegro albo coś jeszcze innego..
Pozdr
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
OK, tylko to raczej bez vat. I tak jak pisze arturs aukcje prywatne rządzą się swoimi prawami.
arturs poczytaj na forum, jak pogadasz łądnie to cene będziesz miał jeszcze kilka zł mniejszą![]()
Czytam, czytam.. wiem że tommy_j to pewny sprzedawca ale jak widzę aukcję prywatną to nie wiem czemu jakoś tak mam wrażenie że coś nie tak może być.. jak jest normalnie - kup teraz to znaczy ż wszystko ok, albo aukcja prywatna wystawiona "na chwilę" a nie na parę dni..
Pozdr
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Skoro już jesteśmy przy cenach to kogo polecacie do zakupu tego zestawu i na co zwrócić uwagę?
Ostatnio edytowane przez RNI ; 05-06-2007 o 23:03
Od jakiegoś czasu mój zestaw to właśnie 24-70/2.8 i 70-200/2.8 i do hal wystarcza w zupełności, pod względem ogniskowych, bo wiadomo że momentami to i 1.8 nie pomoże.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner