Wchodzę w to!. Może Ostrów Tumski?
Wchodzę w to!. Może Ostrów Tumski?
Ostrów każdy ma obcykany z dołu do góry
Proponuje wały nad odrą z przyległościami - od stadionu olimpijskiego, przez cmentarz przy smętnej, bartoszowice z chyba najciekawszym mostem we Wrocławiu, obok śluzy i wyspy opatowickiej, dalszymi pięknymi wałami aż do zoo i mostu mieszczańskiego - taka mała ucieczka od miejskiego zgiełku, a niemal w środku miasta
dalej można wrócić ulicą Mickiewicza, przechodząc przez park południowy - wydaje mi się, że trasa w sam raz na miły południowy niedzielny spacer, a i okolice mniej codzienne niż ścisłe centrum przedstawione na tysiącach kartek pocztowych![]()
Ja też będę.
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Panowie a jest mozliwośc zostawic u kogoś motor na czas plenerku?![]()
Trochę dużo...Ja tak naprawdę chcę poznać kolegów forumowiczów a kwestia miejsca pleneru jest dla mnie drugorzędna.
Czy garaż podziemny pod budynkiem daje rade? Wtedy, jeśli bym jechał samochodem, mógłbyś się zabrać..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A ja bym bardzo kogoś prosił (najlepiej osoby mieszkającej we Wrocławiu) by zabrała 17-40L jeśli posiada. Mam poważne wątpliwości co do ostrości swojego egemplarza i chciałbym porównać.
W Foto-Master (Odrzańska) nie dali mi gwarancji euro Canona tłumacząc się "gwarancją za pośrednictwem sklepu" i chcę mieć rzeczowe dowody jeśli moje szkło jest do regulacji/wymiany. Chętnie zamienię się z taką osobą np. na tydzień do potestowania sprawdzenia.
Ostatnio edytowane przez dentharg ; 06-06-2007 o 09:19 Powód: Automerged Doublepost
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Można też wybrać kawałek trasy zaproponowanej przez an_zak-a. Jeśli w grę wchodziłby Stadion Olimpijski to trzeba tam iść nieco wczęsńiej ponieważ o 19.00 rozpoczynają się zawody żużlowe i tak od 14.00-15.00 zacznie się robić tłoczno.
Mogę robić za przewodnika bo mieszkałem tam 22 lata i znam każdy zakątek "Wielkiej Wyspy" :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Okolice Stadionu jak dla mnie są ok. O której godzinie w ogóle się się spotykamy?