o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Ja także od rana, z forumowym ID na szyję. Umawiamy się jakoś dokładniej?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Ja w sumie też powinienem byc od rana, tylko nie wiem dokładnie od której godziny.
mungo - jak potrzebujesz dalej szkiełko (sonnar 135) to trzeba by się jakoś ustawic konkretniej.
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Też będę - powinienem dotrzeć kilka minut przed 9.00 (ID obowiązkowo)
Ja jestem zależny od rodziców, więc pewnie będę coś ok. 10-11.
Esteper, może podaj mi numer tel. do siebie, to jutro wyślę sms'a z dokładną informacją. Mój tel to 888510886.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
JA tez sie melduje. ps. a moze - po smyczach ich poznacie?![]()
canon
To ja ostatecznie potwierdzam ze tez sobota od rana, miedzy 9:30 a 10 postaram sie dotrzec i bede sie kleil do barierki w okolicach kas na loty widokowe. Biala koszulka forumowa, zielona czapeczka, wzrost 196cm, ID na szyi, 20D ze 100-400 w łapie 8) .
widze ze forumowe ID to podstawowe wyposazenie kazdego usera CB
ale w sumie na ta plakietke mozna w wiele miejsc wejsc .....sprawdzalismy z uzytkownikiem bonaczarem wiele razy i zawsze ladnie nas przepraszala ochrona ze wogole sprawdzaja i nas grzecznie wpuszczali![]()
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam