Jeśli chodzi o samoloty wysoko to spoko. Ustawi się ostrość na nieskonczoność. Z bliska będę kitem walił135 mm na cropie to ok. 216 mm. Da radę
![]()
Jeśli chodzi o samoloty wysoko to spoko. Ustawi się ostrość na nieskonczoność. Z bliska będę kitem walił135 mm na cropie to ok. 216 mm. Da radę
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
to jak kilka osób będzie to może jakieś małe spotkankow przerwie pokazów?
np. może przy kasie lotów widokowych?
http://www.piknik-goraszka.pl/page.p...2&subpage_id=3
jakby byli chętni to mogę wysłać mój numer telefonu![]()
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Ja też bym chętnie poznał forumowiczów. Będę w Góraszce w niedzielę.bebesky
to jak kilka osób będzie to może jakieś małe spotkanko w przerwie pokazów?
np. może przy kasie lotów widokowych?
Taki mały zlot:-D piwko znaczy się foty oczywiście![]()
bez sensu
Ja sie pojawiam w sobote od rana.
i ja w sobote bede...
40D, 70-200L /f4; 17-40L /f4; 4GB pqi x100; 580EX; LowePro: Orion Trekker II - powoli ale jednak - marzenia sie spełniają!!
Ja bede wlasnie w tych okolicach od rana ale raczej sie nie odkleje od barierki na dluzej niz pare minut (dziewczyna zajmie wtedy miejsce) by miejscowki nie tracic.
Naleze do tej grupy odwiedzajacych Goraszke co ida pofotografowac (szczegolnie cos z tlem, starty, ladowania, niskie przeloty, helikoptery itp panoramowanie) a nie pozwiedzac/popiknikowac sie.
witam
jutro pewnie tez wybiore sie na goraszke, wyjade autobusem o 03.15 i powinienen byc kolo 7 juz w wawie a co dalej? wiecie moze jakie autobusy beda jechaly do goraszki? a moze mialby ktos miejsce w samochodze i podjechalby na przystanek pks po mnie?
pozdrawiam
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!