5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Moje pewnie beda za tydzien jakos... nie spieszy mi sie. Wrazenia wizualno-artystyczne - Iskry, Mustang i B-25, te najlepiej zapamietalem 8)
Vitez - gdzieś ty się podziewał?! Ani ja[latałem wzdłuż pasa z ID na szyi, torbą przez ramię i 350D w ręku], ani esteper stojący w jednym miejscu nie mógł cię znależć. Gdzie się schowałeś?![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Ja sie dzis zmylem po 2h. Tak pechowego dnia, to chyba nigdy jeszcze nie mialem. Wroce tam jutro... moze bedzie lepiej.
Dzieki Routlaw za pomoc :-)
Kurde... Tyle ludzi było a nikogo z ID forumowym nie widziałem. Czy tylko ja je nosiłem?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"