http://www.piknik-goraszka.pl/page.p...2&subpage_id=0
kto się wybiera?
ja chyba tak![]()
http://www.piknik-goraszka.pl/page.p...2&subpage_id=0
kto się wybiera?
ja chyba tak![]()
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
jak, nie będąc fotoreporterem prasowym, uzyskać jakieś pozwolenie na robienie zdjęć w miejscach dla fotoreporterów prasowych.
zadzwoń do organizatorów może przygotują coś takiego jak na Air Show
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Ja może się wybiorę, tylko narazie jestem w trakcie kombinowania jakiegoś szkłaBo Sonnar 135 to nie bardzo się nada
![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Skąd będziesz jechał ?? Bo może by się we dwóch skoczyło![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
UWAGA w piątek ok 16-17 Robert Kowalik, sześciokrotny mistrz Polski w akrobacji lotniczej, zaskoczy warszawiaków akrobacją na Extrą 300 (nowe malowanie) nad Wisłą. (okolice mostu Śląsko Dąbrowskiego) W przelocie weźmie również udział cała kawalkada maszyn – śmigłowców oraz samolotów historycznych.
Wszystko po to, zachęcić ludzi do odwiedzenia w weekend Góraszki.
wieczorem może uda sie napisac wiecej szczegółów. ale zawsze mozna sobietroche przymiarek zrobić do sobotnio niedzielnych zmagań w Góraszce. Niestety A-26 nie przyleci ale zamiast niego bedzie chyba nie mniej atrakcyjny szwajcarski B25 Mitchell
Ostatnio edytowane przez Broncobilly ; 13-06-2007 o 19:48
Ja będę na 99%. Jeśli się uda to będę i w sobotę i w niedzielę. Może by się jakoś umówić? Coś słyszałem, że w zeszłym roku canonowcom udało się wejść na drugą stronę lotniskaCzy ktoś poratował by Mungo jakimś dłuższym obiektywem?
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link