Szkoda że upadło.... kilka Ciekawych informacji na nr tam było. Ogólnie gdyby było troszku tańsze to pewnie byłaby to całkiem przyjemna lekturka do kominka w piątkowy wieczór hihi
pozdrawiam
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
Przyłączam się do pytania Amholena - jakie czasopismo drukowane zajmujące się fotografią jest obecnie najbardziej wartościowe waszym zdaniem?
Jak byłem ostatnio w empiku to przerzuciłem kilka tego typu gazet, i o ile się nie mylę to "Digital Camera Magazine" był najlepszy.
CFV był jak dla mnie gazeta niezla, ale nie zaglebiali sie tam bardziej w opisywane tematy.
Hmmm to nawet nie wiedzialem ze padl, :/ a kupowalem ta nie ze wzgledu na jakies techniki fotografowania a dla artykulow w stylu prawa autorskie, czy czy ewentualnie testy porownawcze obiektywow (choc patrzylem na nie z takim lekkim przymrozeniem oka), nawet na bazie jednego z artow w tej gazecie zaczolem logiczniej porzadkowac zdjecia, i teraz powiem to mi na wet w krew weszlo zanalezianie jakiejs fotki teraz zajmuje mi doslownie chwile
łamane przez pare chwil.
Skad wogole taka informacja ze CFV upadl ??
30D, EF 24-70 f2.8 L USM, 70-200 f2.8 L IS USM, EF 100 f/2.8 Macro USM
Moje PlFoto , Digart , Obiektywni , OnePhoto
Pozytyw tez padl... co mnie akurat bardziej zasmucilo
Zdrowko
Myślę,że wszystko co w tematyce foto pada to żle... SZKODA!
Tematyka CFV będzie w samym Chipie. Niestety będzie tego dużo mniej.
prenumerowałem i troszkę na kibelku czytałem, choć fakt ze niewiele nowego wnosili. Ostatnio dzwoniła pani, że jak będę chciał zaprenumerować to żebym wpłacił i przy rocznej dostanę 2 numery gratis. Zgodziłżem się (bo i córka i żonka się coś uczy) ale żeby mnie w czerwcowym numerze z fakturką na przelew przysłali i zdziwko bo powinno z koncem maja być...