Pokaż wyniki od 1 do 10 z 197

Wątek: Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie

Mieszany widok

Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Kupiłem 70-200 f/4L IS USM, a dzisiaj kurier przysyła mi torbę Lowepro Toploader Zoom 55AW. Mam nadzieję, że to tylko pomyłka i że nowo upieczony posiadacz Elki będzie chciał ją oddać. Na wszelki wypadek sporządziliśmy z kurierem protokół. Tak więc zawsze sprawdzajcie to co wam przysyła kurier. Bez protokołu ciężko będzie walczyć o swoje.

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sz@tynbury Zobacz posta
    Kupiłem 70-200 f/4L IS USM, a dzisiaj kurier przysyła mi torbę Lowepro Toploader Zoom 55AW. Mam nadzieję, że to tylko pomyłka i że nowo upieczony posiadacz Elki będzie chciał ją oddać. Na wszelki wypadek sporządziliśmy z kurierem protokół. Tak więc zawsze sprawdzajcie to co wam przysyła kurier. Bez protokołu ciężko będzie walczyć o swoje.
    Nie bardzo rozumię co w tym poście robi Twoja informacja ?. Czy ta sytuacja dotyczy sprzedawcy Gandini ?.
    Poza tym - co znaczy , że "kurier Ci przysłał" ?. Kurier tylko dostarcza przesyłki ?!.

A nawiązując do Twojej informacji - najprawdopodobniej , ten co miał dostać torbę , dostał Twój obiektyw . Ten nie popełnia błędów , kto nic nie robi . Pytanie tylko - co na to sprzedawca ?.
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Kupiłem 70-200 f/4L IS USM,
    Rozumiem, że zapłaciłeś za ten obiektyw przelewem Gandiniemu

Cytat Zamieszczone przez Sz2tynbury Zobacz posta
    a dzisiaj kurier przysyła mi torbę Lowepro Toploader Zoom 55AW. Mam nadzieję, że to tylko pomyłka i że nowo upieczony posiadacz Elki będzie chciał ją oddać.
    Rozumiem, że sprawdziłeś, że nadawcą był Gandini a Ty adresatem tej paczki

Na wszelki wypadek sporządziliśmy z kurierem protokół. Tak więc zawsze sprawdzajcie to co wam przysyła kurier. Bez protokołu ciężko będzie walczyć o swoje.
    Może wcale nie będzie trzeba "walczyć", tylko należałoby skontaktować się ze sprzedawcą telefonicznie lub mailowo i wyjaśnić sprawę omyłkowej przesyłki, a dopiero potem opisać tutaj jak sprzedawca załatwia takie sprawy

Uprawnienia umieszczania postów