Strona 8 z 19 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 197

Wątek: Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gandini Zobacz posta
    Panie Merauder. Cokolwiek te komiczne słowo oznacza jeśli wcześniej nie połamie ktoś sobie na nim języka Może to słowo należy używać do ćwiczenia dykcji??? Właśnie takich "pseudo klientów" blokuje odrazu. Nawet nie chcę nic takim cieciom jak "ty" przez baaaardzo małe "t" cokolwiek sprzedawać.. Cieszę się bardzo że nic nie kupisz u mnie Od takich psycholi, trzymam się z daleka i nie chce mieć nic z nimi do czynienia. Nawet nie mam zamiaru nic na te wypociny odpisywać. Idź, leć przepłacać u innych!!! Czekają na ciebie przez baaaardzo małe "c" z otwartymi ramionami
    Cichy! To był ten klient bo mam nieszczęśnika jeszcze w moich mailach
    h4ry (hryry) Wystawiam faktury.
    Zawsze na forach (niezaleznie od tematyki ) jest tak, ze jesli ktos nie ma nic merytorycznego do powiedzenia (brak argumentow) to ucieka sie do prywatnych wycieczek na poziomie jakim to mozemy zobaczyc wyzej. I z reguly jest tak, ze tacy ludzie piszac takie rzeczy zaslaniaja sie klawiatura komputera, bo na zywo by sie nigdy czegos takie powiedziec nie odwazyli. To chyba nazywa sie cykorstwo.

No coz, pozostaje mi tylko pogratulowac poziomu wypowiedzi, ktory bezapelacyjnie przysporzy wielu "klientow"

A co do Cichego to tak sie sklada, ze nigdy jego klientem do tej pory nie bylem.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 08-07-2009 o 12:48
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Zawsze na forach (niezaleznie od tematyki ) jest tak, ze jesli ktos nie ma nic merytorycznego do powiedzenia (brak argumentow) to ucieka sie do prywatnych wycieczek na poziomie jakim to mozemy zobaczyc wyzej.
    Nie tylko na forach. Vide:argument Ad Personam .
    Fotograf platoniczny

Gandini
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez airborne Zobacz posta
    ja gdy sie zapytalem o mailowo, to owszem napisales, ze wystawiasz, ale wtedy cene podales znacznie wyzsza, na tle konkurencji malo atrakcyjna. Wiec z tym wystawianiem dowodow sprzedazy to taka polprawda
    Nie wszystkim daje tak dobre ceny. Odliczysz sobie vat, dochodowy i weźmiesz w koszty a chciałbyś taką cenę jak Ci co nie potrzebują FV i którym paragon wystarczy. Nie za dobrze byś się miał?

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Gandini zauwazyłes ze sam sobie strzelasz gole????

Mówie Ci to jako klient który 3x u Ciebie kupił i jest zadowlony, a nie jako konkurencja.

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

Nie ruszał mnie spór Gandiniego z kupującym, ale forma pisania sprawia,że przypomniało mi się zakończenie nieśmiertelnego telefonu do radia Maryja. Na koniec ksiądz tam mówi "pięknie się Pan nam przedstawił przed milionami słuchaczy".

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Coś tam kiedyś u Gandiniego kupiłem, ale teraz mam pewność że to był na pewno ostatni raz - i to oczywiście nie z powodu tamtych zakupów tylko tego co tu wypisuje...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Domyślnie

No wiesz Gandini, to że ktoś sobie odliczy później, to raczej jego sprawa... każdy przedsiębiorca chce zaoszczędzić bo zus-y za coś w końcu musi płacić, a "paragonowiec" nie martwi się o takie rzeczy. No ale miej politykę cenową jak dla Ciebie wygodna. pozdrawiam

Domyślnie

Ja jednak Gandiniemu musze podziękować. Kupiłem ostatnio używany obiektyw do którego sprzedający nie dołączył dowodu zakupu. Po rozmowie telefonicznej i podesłaniu kopii gwarancji dostałem od Gandiniego kopię paragonu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartholomeo Zobacz posta
    Ja jednak Gandiniemu musze podziękować. Kupiłem ostatnio używany obiektyw do którego sprzedający nie dołączył dowodu zakupu. Po rozmowie telefonicznej i podesłaniu kopii gwarancji dostałem od Gandiniego kopię paragonu.
    I publicznie piszesz na forum o tym ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Obiektyw kupłem od osoby która kupiła od Gandiniego, natomiast paragon chyba był wystawiony poprawnie, skoro dostałem jego kopię. Pewnie gdzieś zaginął po drodze

Strona 8 z 19 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów