przesyłkę i pakowanie obiektywu (sigma) OK, ale taka głupia wpadka miał być obiektyw, który ostrzy od 1m a był od 1,5m - są 2 wersje
przesyłkę i pakowanie obiektywu (sigma) OK, ale taka głupia wpadka miał być obiektyw, który ostrzy od 1m a był od 1,5m - są 2 wersje
w sierpiu 2006 bralem 30D.wszystko w porzo tzn.: szybko ,towar bez wad mimo podejrzanej najnizszej wowczas ceny. smialo polecam!!!
polecam czlowieka i ja :-)
podpis...
W kwietniu brałem u niego 30D. Zakup ekspresowy. 4 kwietnia miałem już sprzęt i skorzystałem z cashback canona. Pieniądze mam już na koncie. W chwili zakupu jego 30D była najtańsza na allegro. Poniewaz brałem poza aukcją (brak prowizji) dogadaliśy się co do podziału kosztów przesyłki.
Wcześniej prawie kupiłem u niego 17-40 ale ktoś zwinął mi go sprzed nosa. Ponieważ zależało mi na czasie, kupiłem u droższej konkurencji.
POLECAM
link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 LPotem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.
Bralem u niego dwa razy z odbiorem osobistym. Pierwszym razem tamrona 28-75, testowałem ile chciałem, miałem do dyspozycji kompa, statyw. Dodatkowo testowałem 2 inne szkła, którymi byłem tez zainteresowany. Drugi raz brałem dla kolegi fuji s5600, tez bez problemów. polecam tego pana.
Kupowałem u niego lampke do Alfy i moge polecic. Bezproblemowy kontakt a z cena zawsze mozna sie dogadac![]()
Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW
Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...
Ja tez polecam. Wlasnie nabylem 24-105L. Kupilem poza allegro, wiec cena byla atrakcyjna, a jeszcze kilka zl mniej zaplacilem (wyszla przesylka platna po polowie). Przesylka przyszla tak zapakowana, ze z 10 minut ją rozprawiczalem ;-) I jeszcze jedno: poniewaz wkrotce wyjezdzam na urlop, zapytalem co w przypadku, gdyby z obiektywem bylo cos nie tak. Dostalem odpowiedz, ze zostania mi zwrocone pieniadze.
Korpus Canona i kilka końcówek do niego (też Canona)
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
L IS może to jego samoróbka![]()