Pokaż wyniki od 141 do 150 z 197

Wątek: Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie

Pan Gandini to wyjątkowo nerwowy chłop, zdecydowałem się kupić u niego Nikona d7100 poza allegro, gdy zacząłem dopytywać o warunki gwarancji towaru pochodzącego z Niemiec, strasznie się zdenerwował, stwierdził, że on takich klientów cyt "trucicieli du**" nie chce, i żebym krotko mówiąc się od niego odczepił, załączam korespondencję z ww panem:

Krzysztof
    12:48 (3 godziny temu)

do sklep
    Nikon d7100 nowy body z podstawowym zestawem, cena (łącznie z przesyłką za pobraniem) 3450 zł, adres: mam pytanie odnośnie instrukcji, czy jest ona papierowa/na plycie i czy jest w w języku polskim

Krzysztof 12:51 (3 godziny temu)
    tel 793 744 833 W dniu 15 kwietnia 2014 12:48 użytkownik Krzysztof

FOTOGandini foto@fotogandini.pl
    12:57 (2 godziny temu)

do mnie
    Dziękuję. Dzisiaj kurierem Fedex do Pana wychodzi aparat.
    Pozdrawiam
    Gandini

Krzysztof
    13:08 (2 godziny temu)
    do FOTOGandini
    Po rozmowie z Panem sprzed minuty rezygnuję z przedmiotowego sprzętu, proszę nic do mnie nie przysyłać
    Zakrzewski

W dniu 15 kwietnia 2014 12:57 użytkownik FOTOGandini <foto@fotogandini.pl> napisał:

FOTOGandini
    13:14 (2 godziny temu)

do mnie
    Panie, przecież ja już wykasowałem Pana zaraz po rozmowie, i nie miałem zamiaru cokolwiek wysyłać. Nie chce takich nie trybów, trucicieli du... klientów u siebie.

Swoją drogą pan gandini musi mieć klientów na zbyciu, skoro sam sobie wybiera jacy ludzie mogą u niego robić zakupy
    W dzisiejszych czasach.... Niesamowite

A panu gandini polecam melisę
    Ostatnio edytowane przez Krzyzzzzz ; 15-04-2014 o 15:59

Uprawnienia umieszczania postów