-
Odp: Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie
Pan Gandini to wyjątkowo nerwowy chłop, zdecydowałem się kupić u niego Nikona d7100 poza allegro, gdy zacząłem dopytywać o warunki gwarancji towaru pochodzącego z Niemiec, strasznie się zdenerwował, stwierdził, że on takich klientów cyt "trucicieli du**" nie chce, i żebym krotko mówiąc się od niego odczepił, załączam korespondencję z ww panem:
Krzysztof
12:48 (3 godziny temu)
do sklep
Nikon d7100 nowy body z podstawowym zestawem, cena (łącznie z przesyłką za pobraniem) 3450 zł, adres: mam pytanie odnośnie instrukcji, czy jest ona papierowa/na plycie i czy jest w w języku polskim
Krzysztof 12:51 (3 godziny temu)
tel 793 744 833 W dniu 15 kwietnia 2014 12:48 użytkownik Krzysztof
FOTOGandini foto@fotogandini.pl
12:57 (2 godziny temu)
do mnie
Dziękuję. Dzisiaj kurierem Fedex do Pana wychodzi aparat.
Pozdrawiam
Gandini
Krzysztof
13:08 (2 godziny temu)
do FOTOGandini
Po rozmowie z Panem sprzed minuty rezygnuję z przedmiotowego sprzętu, proszę nic do mnie nie przysyłać
Zakrzewski
W dniu 15 kwietnia 2014 12:57 użytkownik FOTOGandini <foto@fotogandini.pl> napisał:
FOTOGandini
13:14 (2 godziny temu)
do mnie
Panie, przecież ja już wykasowałem Pana zaraz po rozmowie, i nie miałem zamiaru cokolwiek wysyłać. Nie chce takich nie trybów, trucicieli du... klientów u siebie.
Swoją drogą pan gandini musi mieć klientów na zbyciu, skoro sam sobie wybiera jacy ludzie mogą u niego robić zakupy
W dzisiejszych czasach.... Niesamowite
A panu gandini polecam melisę
Ostatnio edytowane przez Krzyzzzzz ; 15-04-2014 o 15:59
Uprawnienia umieszczania postów