Nie mam tu interesu żeby bronić Gandiniego czy jakiegokolwiek innego TIP,a z allegro, ale:
Tak a poniżej powinien dopisać jeszcze " Urzędnicy ze skarbówki proszę do mnie nie dzwonić to ogłoszenie to tylko taki dowcip" Jeżeli inteligencja kupującego jest na tyle mierna, żeby nie zauważyć że ktoś sprzedaje nowy towar po 4000 a w sklepach jest po 5500 to coż może i coś takiego trzeba by pisać.
W USA na zabawkach dla dzieci typu strój Superman'a jest adnotacja dużymi literami "Uwaga dziecko w tym stroju nie będzie umiało latać" Świadomośc umysłową ludzi, do których skierowane jest to ostrzeżenie pozostawiam bez komentarza.
Ja sam nie jestem zwolennikiem takiej sprzedaż bo to jednak nieuczciwa konkurencja wobec legalnie działających firm, ale... tacy ludzie są maja atrakcyjny towar ( kosztem braku faktury, gwarancja przeważnie na niego jest ) i dużo chętnych na kupno.
Tu akurat to chciałem tylko napisać ze ja osobiście z TIP'ami nie maiłem pod tym względem nigdy problemu w przeciwieństwie do opisywanego już wyżej "cudownego sklepu" jakim jest FOTO-it ( oby im córki za pijaków powychodziły)