Pokaż wyniki od 1 do 10 z 197

Wątek: Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprocket73 Zobacz posta
    czytając wypowiedzi w tym wątku widzę cały tłum zadowolonych klientów i paru niezadowolonych sprzedawców dla których Gandini jest konkurencją, której nie mogą dogonić
    I trzecia grupa - potencjalni klienci, których mierzi i odstrasza praktyka oferowania sprzętu, którego się fizycznie nie posiada "bo mógł właśnie się sprzedać i MOŻE będzie za kilka dni" .

Nie jestem konkurencją (i nie widzę sensu zwalania winy za negatywne opinie od razu na konkurencję ), mogłem być potencjalnym klientem. Ale cieszę się, że Gandini się przyznał w jaki sposób rozumuje prowadzenie biznesu. Dzięki takiej szczerości sprzedawcy mogę uniknąć dość nieprzyjemnej dla klienta sytuacji oczekiwania "ileś tam" na zamówiony towar.

Gandini
    Guest

Domyślnie

Pisząc, że w trakcie wystawiania towaru na sprzedaż jest on dostępny, lecz może ktoś go w trakcie trwania licytacji zakupic przy odbiorze osobistym, czy poza Allegro drogą mailową że nie kończe odrazu aukcji, miałem na myśli opcje towarów z licytacją a nie kup teraz. Dlatego zostawiam różne formy kontaktu do mnie aby zapytac się o dostępnośc danego przedmiotu. Na maile odpowiadam szybko. Co do gwarancji zakupionych u mnie przedmiotów to nie ma z nimi nigdy problemów. Temat sprawdzony. Dodatkowo na Canona, Nikona daję kolejne 12 miesięcy realizacji gwarancji za moim pośrednictwem. Ze zwrotami częsci gotówki z promocji Canona "Cash Back" również nigdy nie było problemów.

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gandini Zobacz posta
    Na maile odpowiadam szybko.
    hehehe
    z wyjątkiem tych z pytaniem a FV.
    Na te nawet nie raczysz odpisać.

Uprawnienia umieszczania postów