Strona 4 z 20 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 197

Wątek: Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Witam, zamówiłem za pobraniem 50D o 15:00, nastepnego dnia o 9:00 miałem już na miejscu. Z czystym sumieniem polecam.

Zablokowany

Domyślnie

Jest sposób skuteczny zamiast narzekania - nie pasuje - nie kupuj. Wszelkie żale pozazakupowe (nie mówię o takich, gdy sprzedawca oszukał etc) są nie na miejscu.

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Jakiś czas temu kupiłem u niego lampę 580EX II - spoko.
    Kupiłem też puszkę - szkoda tylko że nie miałem innego aparatu to pokazałbym wam jak zapakował. Oryginalne pudełko było zapakowane w zbiorowy karton po mleku, który ma nacięcia i się oczywiście wszystko rozleciało, nie wiem czy on czy już kurier włożył to wszystko w czarny worek foliowy. Gdybym osobiście odbierał paczkę to nie wiem jakby się to skończyło, "moja" dostała operę.
    Na szczęście karton oryginalny był nietknięty. Ale mimo to jak się wysyła sprzęt za 3k to mimo iż klient już zapłacił to warto go dobrze zapakować.
    Żenada

Ceny jednakie ma Gandini nie dyskwalifikują go jako sprzedawcy, mogę polecić!

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Question

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Kupowałem od Gandiniego chyba z dwa lata temu stałkę klasy L - dowód zakupu był z jakiejś niemieckiej hurtowni z datą wystawioną na jakieś 2 miesiące wcześniej - efekt taki że gwarancji niby 22miesiące ale w Polsce tylko 10.

Pomijając takie minimalne zgrzyty kontakt był konkretny i rzeczowy, można kupować.
    Czy ktos bral cos od Gandiniego na normalna fakture vat / paragon fiskalny? Czy tylko jakies niemieckie dowody zakupu? Pytam w kontekscie obowiazku zaplaty 2% podatku od czynnosci cywilno-prawnych przez kupujacego w przypadku zakupu powyzej 1000,49 zl, oczywiscie obowiazek taki powstaje tylko jesli sprzedajacy nie wystawi f-k vat lub paragonu z kasy.

pozdrawiam,
    dario

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Kryzys kryzysem, konkurencja konkurencją, ale ciśnienie trzeba trzymać. Najwyraźniej ktoś powinien nowe zaworki sobie kupić jak stare już nie trzymają.
    5D + 24-105/4 L IS USM + 580 EXII

Bywalec Awatar Jasper

Domyślnie

Kupowałem i u Gandiniego ( 70-200 IS ) i u Toversa. W obu przypadkach w mojej ocenie bez najmniejszego zarzutu. Wręcz przeciwnie. Właściwa i konkretna informacja i taka usługa. Moim osobistym zdaniem mogę tylko polecić i obu pozdrawiam!

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Gandini - LX3 - bez nalotu, bez kłopotu.
    the silence is deafening

Bywalec
    Miasto
    Tarnów/Warszawa

Domyślnie

Polecam.. !! naprawdę super sprzedawca !!

Coś już napisał
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Przeczytałem cały wątek...i w sumie niezła akcja reklamowa

Bywalec Awatar Jasper

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dixi2006 Zobacz posta
    Przeczytałem cały wątek...i w sumie niezła akcja reklamowa
    Być może... Ale jak ktoś pyta - odpowiadam, a jeżeli znacznie więcej byłoby krytycznych?

Strona 4 z 20 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów