Witam, zamówiłem za pobraniem 50D o 15:00, nastepnego dnia o 9:00 miałem już na miejscu. Z czystym sumieniem polecam.
Witam, zamówiłem za pobraniem 50D o 15:00, nastepnego dnia o 9:00 miałem już na miejscu. Z czystym sumieniem polecam.
Jest sposób skuteczny zamiast narzekania - nie pasuje - nie kupuj. Wszelkie żale pozazakupowe (nie mówię o takich, gdy sprzedawca oszukał etc) są nie na miejscu.
Jakiś czas temu kupiłem u niego lampę 580EX II - spoko.
Kupiłem też puszkę - szkoda tylko że nie miałem innego aparatu to pokazałbym wam jak zapakował. Oryginalne pudełko było zapakowane w zbiorowy karton po mleku, który ma nacięcia i się oczywiście wszystko rozleciało, nie wiem czy on czy już kurier włożył to wszystko w czarny worek foliowy. Gdybym osobiście odbierał paczkę to nie wiem jakby się to skończyło, "moja" dostała operę.
Na szczęście karton oryginalny był nietknięty. Ale mimo to jak się wysyła sprzęt za 3k to mimo iż klient już zapłacił to warto go dobrze zapakować.
Żenada
Ceny jednakie ma Gandini nie dyskwalifikują go jako sprzedawcy, mogę polecić!
Czy ktos bral cos od Gandiniego na normalna fakture vat / paragon fiskalny? Czy tylko jakies niemieckie dowody zakupu? Pytam w kontekscie obowiazku zaplaty 2% podatku od czynnosci cywilno-prawnych przez kupujacego w przypadku zakupu powyzej 1000,49 zl, oczywiscie obowiazek taki powstaje tylko jesli sprzedajacy nie wystawi f-k vat lub paragonu z kasy.
pozdrawiam,
dario
Kryzys kryzysem, konkurencja konkurencją, ale ciśnienie trzeba trzymać. Najwyraźniej ktoś powinien nowe zaworki sobie kupić jak stare już nie trzymają.
5D + 24-105/4 L IS USM + 580 EXII
Kupowałem i u Gandiniego ( 70-200 IS ) i u Toversa. W obu przypadkach w mojej ocenie bez najmniejszego zarzutu. Wręcz przeciwnie. Właściwa i konkretna informacja i taka usługa. Moim osobistym zdaniem mogę tylko polecić i obu pozdrawiam!
Gandini - LX3 - bez nalotu, bez kłopotu.
the silence is deafening
Polecam.. !! naprawdę super sprzedawca !!
Przeczytałem cały wątek...i w sumie niezła akcja reklamowa![]()