Witam,
NIE POLECAM! pomijam fakt ze facet nie potrafi sie wyslowic po polsku i jego wiedza na temat foto jest na poziomie przedszkola, nie ma pojecia co sprzedaje wystarczy zapytac glebiej i sie gubi, nie to jest jednak najwazniejsze, wazne jest ze mozna miec spore problemy kupujac u niego bo ma sprzet z niemiec i nie wystawia faktur vat czyli sprzedje nie wykazujac w urzedzie skarbowym swoich dochodow co moze sie skonczyc zniknieciem sprzedawcy - problem z reklamacja towarow i dochodeniem gwarancji, do tego odwoluje oferty w swoch aukcjach, wszystko chce zalatwiac poza allegro, przebija tez oferty na swoim podstawowym koncie gandini, drugim niby prywatnym kontem foto-computers (oba konta z Ostrzeszowa)
zachecam do porownania stron o mnie, co do tresci sa zadziwiajaco podobne i napisane w takim samym stylu
strona o mnie ganini
strona o mnie foto-computers
dokladnie taki sam tekst w obu przypadkach, cytat:
"Dołożę wszelkich starań, by zakupiony u mnie towar dotarł do klienta bezpiecznie i jak najszybciej.
Staram się wszystkich traktować poważnie i uczciwie, co potwierdza moja długa historia transakcji, wiec uważam że jeżeli masz "olej w głowie" to Wiesz, że możesz mi zaufać."
"Dołożę wszelkich starań, by wylicytowany towar dotarł do klienta bezpiecznie i jak najszybciej.
Staram się wszystkich traktować poważnie i uczciwie, co potwierdza moja historia transakcji, wiec uważam, iż możesz mi ufać."
wnioski pozostawiam czytajacym, mysle ze szkoda ryzykowac
pozdrawiam
as