Pokaż wyniki od 1 do 10 z 197

Wątek: Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie

Widok wątkowy

Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Rozumiem, że zapłaciłeś za ten obiektyw przelewem Gandiniemu
    Tak. Zapłaciłem z góry.

Rozumiem, że sprawdziłeś, że nadawcą był Gandini a Ty adresatem tej paczki
    Oczywiście

Może wcale nie będzie trzeba "walczyć", tylko należałoby skontaktować się ze sprzedawcą telefonicznie lub mailowo i wyjaśnić sprawę omyłkowej przesyłki, a dopiero potem opisać tutaj jak sprzedawca załatwia takie sprawy
    Nie nastawiałem się na walkę, dopuszczałem możliwość pomyłki. Opisałem sytuację jaka miała miejsce. Po wszystkim od razu zadzwoniłem ale nie mogłem się dodzwonić. Właśnie po tym wszystkim napisałem poprzedniego posta nie wspominając o tym, że nie mogłem się dodzwonić, nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, chociaż trochę się wystraszyłem. To dla mnie jest sporo pieniędzy. Po jakimś czasie ponownie zadzwoniłem, "Gandini" odebrał i obiecał mi, że sprawę odkręci. Wiem tylko tyle, że mój obiektyw został wysłany do osoby, która zamawiała 70-200 2.8, dalej nie brnąłem w sprawę (przed chwilą dostałem informację, że nawet nie odebrała tej paczki)
    Co by nie mówić jest to jakiś zgrzyt ale jestem wyrozumiały. Pomyłki się zdarzają, najważniejsze, żeby dało się je naprawić.
    Ostatnio edytowane przez Sz@tynbury ; 19-06-2012 o 15:46 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów