Strona 9 z 20 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 197

Wątek: Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie

Domyślnie

Polska to jednak dziwna kraj. Wszedzie indziej handlowiec wypowiadajac sie na publicznym forum probuje zaskarbic sobie zaufanie obecnych i przyszlych klientow. Po tym co przeczytalem (i nie chodzi mi o rzetelnosc i wiarygodnosc, a o elokwencje wypowiedzi i powazne podejscie do zagadnienia) jestem lekko zazenowany.... Reszte, a przede wszystkim styl wypowiedzi pozostawie Panu G pod rozwage.
    Pozdrawiam.

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Próbowałem kupić u tego Pana 5dmkII ( cena była ustalona i termin dostawy także tzn. luty tego roku) i po kilku dniach zwodzenia i braku odpowiedzi na telefony i sms dałem sobie spokój z tym Panem ale nie z 5d mkII, który kupiłem u innego TIPA.

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gandini Zobacz posta
    Panie Merauder. Cokolwiek te komiczne słowo oznacza jeśli wcześniej nie połamie ktoś sobie na nim języka Może to słowo należy używać do ćwiczenia dykcji??? Właśnie takich "pseudo klientów" blokuje odrazu. Nawet nie chcę nic takim cieciom jak "ty" przez baaaardzo małe "t" cokolwiek sprzedawać.. Cieszę się bardzo że nic nie kupisz u mnie Od takich psycholi, trzymam się z daleka i nie chce mieć nic z nimi do czynienia. Nawet nie mam zamiaru nic na te wypociny odpisywać. Idź, leć przepłacać u innych!!! Czekają na ciebie przez baaaardzo małe "c" z otwartymi ramionami
    Cichy! To był ten klient bo mam nieszczęśnika jeszcze w moich mailach
    h4ry (hryry) Wystawiam faktury.
    Zawsze na forach (niezaleznie od tematyki ) jest tak, ze jesli ktos nie ma nic merytorycznego do powiedzenia (brak argumentow) to ucieka sie do prywatnych wycieczek na poziomie jakim to mozemy zobaczyc wyzej. I z reguly jest tak, ze tacy ludzie piszac takie rzeczy zaslaniaja sie klawiatura komputera, bo na zywo by sie nigdy czegos takie powiedziec nie odwazyli. To chyba nazywa sie cykorstwo.

No coz, pozostaje mi tylko pogratulowac poziomu wypowiedzi, ktory bezapelacyjnie przysporzy wielu "klientow"

A co do Cichego to tak sie sklada, ze nigdy jego klientem do tej pory nie bylem.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 08-07-2009 o 12:48
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Zawsze na forach (niezaleznie od tematyki ) jest tak, ze jesli ktos nie ma nic merytorycznego do powiedzenia (brak argumentow) to ucieka sie do prywatnych wycieczek na poziomie jakim to mozemy zobaczyc wyzej.
    Nie tylko na forach. Vide:argument Ad Personam .
    Fotograf platoniczny

Domyślnie

Polecam...bezproblemowy gość...właśnie przyszła mi puszeczka canona cała akcja trwała 3dni...wpłata - zaksięgowanie wysyłka - odbiór :-)

POLECAM

JulianK
    Guest

Domyślnie

Gorąco Polecam, kupiłem 70-200. Szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka. Wpłaciłem w środę pieniążki na konto, w piątek obiektyw już miałem. Szybkie odpowiedzi na Maile. No i 2 letnia gwarancja ! POLECAM !!!!

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Żenujące...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Żenujące...
    Nie przesadzaj, ten pierwszy ma juz 4 posty
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Zablokowany

Domyślnie

Wielu tipów na CB tak zaczynało: sprzęt z Niemiec na niemiecki rachunek. Sam tak kupowałem od uznanych dziś tipów i nie narzekałem. FV? - sklep. Ale z całym szacunkiem Gandini - bez nerwów - poniosło cię w wątku. Niepotrzebnie. Klienci, zwłaszcza ci niedoszli potrafią być...no , niemili. Ale spokojnie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Wielu tipów na CB tak zaczynało: z Niemiec na niemiecki rachunek. Sam tak kupowałem od uznanych dziś tipów i nie narzekałem. FV? - sklep. Ale z całym szacunkiem Gandini - bez nerwów - poniosło cię w wątku. Niepotrzebnie. Klienci, zwłaszcza ci niedoszli potrafią być...no , niemili. Ale spokojnie
    Ditto - witanie się w wątku słowami "użytkownik X to kawał gnoja..." traci piaskownicą.
    Fotograf platoniczny

Strona 9 z 20 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów