ja pisałem do tego Pana czy na d60 nikona posiada rachunek czy fakturę, no to już z 5 dzień ani słychu ani nic (jak nie dłużej). Pytanie czy klientów mam gdzieś, czy też głupich szuka.
ja pisałem do tego Pana czy na d60 nikona posiada rachunek czy fakturę, no to już z 5 dzień ani słychu ani nic (jak nie dłużej). Pytanie czy klientów mam gdzieś, czy też głupich szuka.
5dII, 30d, 20d, parę l, pws II plus, st-e2 i kompletny brak czasu... i tak naprawdę dopiero zaczynam.
http://www.flickr.com/photos/piotrpawlowski/
ja mam bardzo sympatyczne odczucia przy zakupie u Gandiniego. Ma człowiek 100% pozytywów a zatem (tak można wnioskować żeby nie obrażać komentujących ) wszyscy, którzy dokonywali transakcji u Gandiniego są zadowoleni! Odnoszę wrażenie, ze niektórzy bujają w obłokach. Bo chcieli by za pół ceny, udając naiwnych i nierozgarniętych bez wiedzy na temat składników cen. Takich obsługuje tylko MM.![]()
Ogolnie gandini to kombinator ale kto w tych czasach nie kombnuje...
Odwoluje ofert z aukcja przed czasem uzasadniajac, ze sprzet uleg uszkodzeniu w transporcie a ponizej ma te same aparaty z opcja KUP TERAZ.
U mnie ma duzy "-" i na mnie nie zarobi zadnej zl...
Dołożę swoje trzy grosze.
Po zapytaniu o fakturę dowiedziałem że ceny które są na allegro to są złe ceny i po takich cenach nie może mi sprzedać sprzętu.
Nie wiem czy chodziło o to że nie może wystawić faktury, chyba tak.
Pozdrawiam
O to chodziło obgadywaczu żałosny że na 50D i lampę nie miałem ceny końcowej jak na tamrona 28-75 i nie sprzedałbym w tej cenie w opcji kup teraz jak prosiłeś w mailu bo przez prowizję jaką pobiera Allegro to mi się nie opłaca. Cytat maila"Witam.
Jestem zainteresowany kupnem tegoż aparatu, oraz obiektywu http://www.allegro.pl/item661340515_...350d_raty.html
Proszę o informację czy istnieje możliwość zakupu bez licytacji (zależy mi na czasie, może kup teraz) i w jakiej cenie ?"
U mnie już nic nigdy nie kupisz.
Chyba to nie ten sam klient, ale tak czy inaczej, PR nie do pozazdroszczenia![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Panie Merauder. Cokolwiek te komiczne słowo oznacza jeśli wcześniej nie połamie ktoś sobie na nim językaMoże to słowo należy używać do ćwiczenia dykcji??? Właśnie takich "pseudo klientów" blokuje odrazu. Nawet nie chcę nic takim cieciom jak "ty" przez baaaardzo małe "t" cokolwiek sprzedawać.. Cieszę się bardzo że nic nie kupisz u mnie
Od takich psycholi, trzymam się z daleka i nie chce mieć nic z nimi do czynienia. Nawet nie mam zamiaru nic na te wypociny odpisywać. Idź, leć przepłacać u innych!!! Czekają na ciebie przez baaaardzo małe "c" z otwartymi ramionami
![]()
Cichy! To był ten klient bo mam nieszczęśnika jeszcze w moich mailach
h4ry (hryry)Wystawiam faktury.
Zbastuj Gandini, to nie forum onetu. Zdziwię się, jeśli za ostatnie wypowiedzi tutaj nie dostaniesz bana.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it