Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
W środę, późnym wieczorem, po konsultacji telefonicznej, złożyłam u Gandiniego zamówienie.
Dzisiaj, w piątek, zamówiony obiektyw mam u siebie, wraz z dowodem zakupu i gwarancją.
Kontakt telefoniczny i mailowy bez jakichkolwiek zastrzeżeń.
Mogę tylko polecić !
ostatnio zakupiłem u sprzedawcy body 5d mk II
wszystko solidnie zapakowane, w pudełku gwarancja i dowód zakupu
kontakt mailowy bardzo dobry, nie widzę więc przeciwwskazań żeby nie polecić
Wczoraj ok 13:00 dogadałem się ze sprzedajacym co do 60D, dzisiaj ok 10:00 przywiózł mi go kurier. To już trzeci aparat jaki u niego kupiłem, zawsze oferował bardzo atrakcyjną cenę. Polecam.
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
Kupiłem u Gandiniego C 70-200/2.8 w naprawdę korzystnej cenie, szybciutko dotarł, kontakt był również wzorowy. Śmiało rekomenduję.
Polecam jak najbardziej, od lat u niego sie zaopatruję i nigdy nie było lipy :P szybko, sprawnie i tanio
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Również mogę polecić zakupy u Gandiniego.
Kupowałam tam kilka razy i jak do tej pory wszystko ok.
Mąż też tam się zaopatruje![]()
50D T17-50/2.8VC C28/1.8 C50/1.4 C85/1.8 C100/2.8 580EXII
Kupiłem 70-200 f/4L IS USM, a dzisiaj kurier przysyła mi torbę Lowepro Toploader Zoom 55AW. Mam nadzieję, że to tylko pomyłka i że nowo upieczony posiadacz Elki będzie chciał ją oddać. Na wszelki wypadek sporządziliśmy z kurierem protokół. Tak więc zawsze sprawdzajcie to co wam przysyła kurier. Bez protokołu ciężko będzie walczyć o swoje.