Strona 11 z 20 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 197

Wątek: Sprzedawca z Allegro "Gandini " proszę o opinie

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciekawski Zobacz posta
    Dopuszczam możliwość że to ja strzeliłem fałszywym oskarżeniem, bo zaraz po przeczytaniu tego tematu, około tydzień temu, oglądałem na allegro konta kilku sprzedawców, w tym Gandiniego, a także niejaki SKLEP CYFROMAN, który ma 155 negatywów i mogłem zamienić delikwentów.
    ...
    Przepraszam Gandini.
    Piszesz o delikwentach a przepraszasz Gadniniego. Zanim coś napiszesz po przeczytaniu jakiegoś postu, wyjdź na balkon, ochłoń i przemyśl.

Paczka: Kiedyś szukając opinii o sprzęcie trafiałem najczęściej na ciała opiniotwórcze nie mające do czynienia z omawianym tematem, mam nadzieje że przyszli czytelnicy szybko wyłowią Cię jako "ciało opiniotwórcze" miernej jakości.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donald7000 Zobacz posta
    Piszesz o delikwentach a przepraszasz Gadniniego.
    Wystarczy że ktoś napisze tekst na poziomie powyżej podstawówki i już nic nie rozumiesz.
    Poproś jakiegoś licealistę o przetłumaczenie mojego posta.

Jeśli chodzi o Gandiniego to nie zniechęcałbym się tak od razu.
    Nie zabieramy go przecież do wytwornego na przyjęcie, tylko kupujemy od doświadczonego i taniego sprzedawcy.
    Wydaje mi się, że można się z nim dogadać, wystarczy przed zapytać o dostępność towaru i o dowód zakupu.
    przynajmniej nie narzuca sobie horrendalnej marży i takimi sposobami, żeby było jak najtaniej, nie tylko dla niego, ale też dla jego klientów.
    Ostatnio edytowane przez Ciekawski ; 03-08-2009 o 09:36

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ciekawski Zobacz posta
    [...]

Jeśli chodzi o Gandiniego to nie zniechęcałbym się tak od razu.
    Nie zabieramy go przecież do wytwornego na przyjęcie, tylko kupujemy od doświadczonego i taniego sprzedawcy.
    Wydaje mi się, że można się z nim dogadać, wystarczy przed zapytać o dostępność towaru i o dowód zakupu.
    przynajmniej nie narzuca sobie horrendalnej marży i takimi sposobami, żeby było jak najtaniej, nie tylko dla niego, ale też dla jego klientów.
    Ja wole robic interesy w milej atmosferze na poziomie, niz z gosciem o lotach pipipipipiip (wlasnie przed chwila dostalem ostrzezenie za nieparlamentarne slowo na "d")

A co do marzy, to taaa, pewnie jeszcze pracuje dla Caritas Polska. Jakie ma marze nigdy nie zdradzi to oczywiste, ale zapewniam Cie nie robi tego charytatywnie. Co do marz, to gra w otwarte karty masz cene, nie podoba sie, nie kupuj.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Pozwolę sobie zauważyć, że w moim poprzednim poście zniknęły dwa słowa i teraz tekst wygląda nieco głupkowato.
    Powinno być:
    ,,Nie zabieramy go przecież do wytwornego LOKALU na przyjęcie, tylko kupujemy od doświadczonego i taniego sprzedawcy.
    Wydaje mi się, że można się z nim dogadać, wystarczy przed ZALICYTOWANIEM zapytać o dostępność towaru i o dowód zakupu."
    Pamiętam, że pisałem te słowa, chyba forum szwankuje.
    Wybaczcie mały off topic.
    Ostatnio edytowane przez Ciekawski ; 07-08-2009 o 13:25

Domyślnie

Czy taki powód odwołania aukcji jest ok?
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=755785922

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ::ART:: Zobacz posta
    Czy taki powód odwołania aukcji jest ok?
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=755785922
    Ja mysle, ze to tylko kolejny pograzajacy tego goscia krok.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Bywalec

Domyślnie

Hmm... Temat postów - TIP. Rozszyfrowuje się to TANI IMPORTER PRYWATNY.
    A część forumowiczów chce faktur i paragonów... Ma pretensje, że towar przeleżał u sprzedawcy 2 miesiące i że jest z Nimiec... A Importer to ma kupować w Canon Polska i takie wystawiać gwarancje... Kupować towar po cenach z wyprzedaży a mieć towar jak z salonu...Dobrze prawi Zulu-Gula - Polska to dziwny świat!

Bywalec Awatar tasia
    Miasto
    Maszewo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    Ja mysle, ze to tylko kolejny pograzajacy tego goscia krok.
    taa zdecydowanie - człowiek doskonały się odezwał. Może ty mi 9 paczek podarujesz....

Zulu-Gula....
    Canonierzy! Nadszedł czas działania
    >> Canon-FOTO-Klub <<

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tasia Zobacz posta
    taa zdecydowanie - człowiek doskonały się odezwał. Może ty mi 9 paczek podarujesz....
    Ten człowiek już dał się poznać z takiej strony, że zakładanie jego złej woli wcale nie dziwi. Poza tym uważasz, że ta oferta była jakoś wyjątkowo atrakcyjna?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Dokładnie, sam miałem dwa nieudane podejścia u tego TIP-a i wyciągnąłem z tej nauki wnioski , inni widać jeszcze muszą uczyć się dalej .

Strona 11 z 20 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów