Z tym nie polemizuję...
Z tym nie polemizuję...
Na formalne zwrócenie uwagi za chamskie odzywki Gandini zareagował na privie w ten sposób:
Zamieszczone przez Gandini
Publikuję, żeby nie było później pytań dlaczego ma bana u nas na forum.
Jak to się stało że nagle Gandiniemu zniknęły na allegro wszystkie negatywy?
Jasne że tak, przynajmniej kilkanaście!
Opisywały głównie jakieś nieporozumienia transakcyjne, nie pamiętam żeby ktoś się skarżył na jakość towaru, raczej opóźnienia w dostawie itp.
Były jeszcze kilka dni temu a teraz zniknęły.
No to teraz ban permanentny za konto-klona...
coś Canona, coś Tamrona, a i Nissin się znajdzie
Dopuszczam możliwość że to ja strzeliłem fałszywym oskarżeniem, bo zaraz po przeczytaniu tego tematu, około tydzień temu, oglądałem na allegro konta kilku sprzedawców, w tym Gandiniego, a także niejaki SKLEP CYFROMAN, który ma 155 negatywów i mogłem zamienić delikwentów.
Biorąc pod uwagę Wasze zdziwienie (znikające negatywy?? To niemożliwe!!) wydaje mi się że właśnie tak było.
Przepraszam Gandini.
po prostu masakra jak to czytam!
ja osobiście nigdy nic nie brałem od Gandini, ale moi znajomi tak - i byli zadowoleni!
Wiadomo, jak to od TIPA - była gwarancja z pudełka oraz dowód zakupu z niemieckiego sklepu. osobom prywtanym faktura nie była potrzebna do niczego, jej brak rekompensowała bardzo atrakcyjna cena.
Niestety, po prostu chamskie wypowiedzi pana gandini spowodowały, ze osobiście nigdy nie kupię u niego niczego oraz każdemu będę odradzał zakupu u niego.
Tak a propo osotatnimi czasy jakieś zdziczenie obyczajów nastało, bardzo popsuł się mój sprawdzony sklep fotoaparaciki.pl z Pabianic...niestety