Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Czy to możliwe...?!

Coś już napisał Awatar szymcik
    Miasto
    Poznań

Cool Czy to możliwe...?!

Dziś byłem w sklepie nie dla idiotów...i jak zwykle udałem się na stoisko foto i wyobraźcie sobie co tam zobaczyłem:

bardzo sie zdziwiłem dlatego, że zastanawiam sie nad tym właśnie Canonem a Tamronem 28-75. Tak wiem że to dwa różne szkła i teoretycznie do innych zastosowań. Ale będąc amatorem z kitem różne miewa sie pomysły. Zamierzam coś kupic pod koniec wakacji i własnie nie wiem co będfzie lepszym rozwiązaniem na razie kit + 85 1.8 a pozniej zastapic czyms kita (myslalem nad tokina 19-35) i np 50 1.8 czy brac tego tamrona i tez pozniej cos szerszego....!? Jka myslicie!?
    ahhhhh i dla porównania cena z nienajtańszego w sumie sklepu foto :]
    http://www.mj-foto.pl/produkt.php?id=78
    to tak apropos tej ceny z media M.
    Pozdrowienia!
    Ostatnio edytowane przez szymcik ; 03-06-2007 o 18:06
    Canon EOS Rebel; Canon Pixma 4500

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Marceli Szpak dziwi sie światu ....

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

ale co miałoby być niemożliwe? że taką cenę dali? no skoro widziałeś i masz zdjęcie to widocznie jest możliwe
    a to czy weźmiesz 85 czy 19-35 czy 28-75 to zależy jakie foty robisz i jakie ogniskowe preferujesz.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Nie przejmuj się ceną w MM - ostatnio jak byłem w MM w Kielcach to karta Sandisk Extreme III 4 Gb kosztowała 850 zł - ktoś tam w centrali pewnie się dziwi że im takie rzeczy nie schodzą..
    Ja kupiłem to szkło za 1640 w normalnym sklepie z paragponem i gwarancją Canon Polska..

Pozdrawiam
    Artur

P.S. to 85ka jest zaje.. znaczy bardzo fajna ale jako podstawowe szkło to nie wiem czy nie za wąska, tanron chyba będzie bardziej uniwersalny.. chociaż jesli chodzi o jakość to 85 bije to wszystko co wymieniłeś na głowę..b więc może kit (bo na szerokim w miarę ok) + 85 + ewentualnie 50/1.8 powinno dać jakąś tam elastyczność
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Coś już napisał Awatar szymcik
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    pojechane...
    chyba mi wypada przeprosić za swojego bezsensownego posta, na którego musiałeś z łaską odpisać...
    ręce nieraz opadają...pozdro!
    Canon EOS Rebel; Canon Pixma 4500

Domyślnie

a potem dadzą Ci w gazetce 30% obniżki na to szkło Frajerów reagujących na słowa "obniżka ceny" znajdą - szkło pogonią w dobrej cenie kolejnemu "nieidiocie"

zdrówko
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

Pewnie pan drukujacy te fajnie czerwone mediamarketowe ceny popil dnia poprzedniego i mu sie tak napisalo. Albo tez... media markt ma nadzieje ze przyslowiowy Idiota z ich reklamy zawita w ich sklepie i zakupi to swietne szklo za jeszcze lepsza cene.

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    a ty popmart chyba jakis sfrustrowany ostatnio jestes
    ...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

W jednym z marketów w Nowym Targu też jest karta Kingstona 1G za 299 i uwaga - to już prawdziwy wypas - 256 MB za 159 PLN . Leżą sobie spokojnie już od bardzo dawna i czekają..... .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

w punkcie, gdzie zlecam wykonywanie odbitek długo lezał EF-S 17-85 za 3199zł. :-) Jako że szef tego przybytku to trochę mój znajomy, więc mówię mu, że nie ma szans, zeby sie nie wygłupiał, chyba że daje dwie szt. za tę cenę :-)
    Przychodzę następnym razem - przecenił. Na 2500 z groszami :-) No to znowu mówię mu, że to bez sensu, ale wtedy się wzburzył, że już dość wtopił na tym szkle i ruszam z nim tego tematu :-)
    Moze wcale nie ma zamiaru go sprzedać, w końcu w gablotce za szybą fajnie wyglada...
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

krizto
    Guest

Domyślnie

dla porównania tu jest za 1440 http://www.fotoset.pl/?p=productsMore&iProduct=72
    a tak swoja droga to 85 mm zniknęły z allegro i jest ich jak na lekarstwo...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów