Foty są poprostu wyczesaneUświadomiłeś mi nimi że w ogóle nie wykorzystuję sprzętu jaki posiadam.
Foty są poprostu wyczesaneUświadomiłeś mi nimi że w ogóle nie wykorzystuję sprzętu jaki posiadam.
Bardzo ładnie prace, miło spędziłem czas.
Naprawdę miło że się podoba.Założylem w końcu normalniejszą stronę,już nie to co fotologwww.zielinskiphoto.selia.pl zapraszam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Aha,jeśli ktoś uważa że się nadaje to proszę o rekomendację do szkoły fotografii canon boardPół żartem pół serio ale to naprawdę moje marzenie
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez szymon zieliński ; 18-08-2007 o 13:41 Powód: Automerged Doublepost
350d,5d,kit,tamron 28-75,85mm 1.8.,canon 70-200 2.8 L trochę filtrów,blend,softboxów i chińskich lamp
www.zielinskiphoto.selia.pl
Nowe studio,nowa sesja zapraszam na www.zielinskiphoto.selia.pl
350d,5d,kit,tamron 28-75,85mm 1.8.,canon 70-200 2.8 L trochę filtrów,blend,softboxów i chińskich lamp
dużo nowych prac-portret,moda i takie tam,zapraszam
Szymon - bombowe zdjęcia ( i na jednej i na drugiej stronie, obie są u mnie w faworitesach)
Jedno tylko zastrzeżenie... podmień dźwięk na tej stronie z gadu-gadu'owego na jakiś subtelniejszy![]()
N
dzięki,co do dźwięku to jestem nieco zdziwiony bo wydawał mi się raczej subtelnyprzemyślę to
pozdr!
zapraszam na www.zielinskiphoto.selia.pl-dużo nowych zdjęć ze studia
Adres powinien być: http://www.zielinskiphoto.selia.pl/
PS. Ładne zdjęcia![]()
pozdrawiam
Jacek
nie karmię troli...