Poprzeglądałem te serwisy i nie powiem, aby te zdjęcia mnie poruszyły. Natomiast te:
http://onephoto.net/portfolio.php3?id_autora=4240
Bo autor jednak stosuje standardowe zasady i dzięki temu zdjęcia mocniej działają. Jak byłem mały to sklejałem modele samolotów, i jeśli jakieś zdjęcia mi o tym przypominają to właśnie te, natomiast z serwisów, które podałeś ani trochę. Natomiast dla fascynatów lotnictwa, na pewno są ciekawe.
Generalnie to się z Toba zgadzam - pierwsze moje zdjęcie które próbowałem zuploadować na airliners.net też miało dużo przestrzeni itd bo tam mi się wydawało zdecydowanie ładniejsze (o oczywiście nie przeczytałem wszystkich FAQ'ów że to jest gwarancja porażki)...
Przepraszam że tak długo nie odpisywałem, bo wyjechałem i nie miałem dostępu do komputera.
Komentarze - oczywiście że mnie interesują. Przecież po to Wam dają, byście skomentowali, zwrócili uwagę, poprawili. Ja do dopiero się uczę.
Michalab: Spotting różni się troszeczkę od tej tradycyjnej fotografii, dlatego nie spodobało ci się moje zdjęcie.
Sam przyznam - nie jest to rewelacja.
Krzychu: Miło mi
Dziękuję Wam wszystkim serdecznie, pozdrawiam!!
Klosek
PS Znalazłem odpowiedni konkurs![]()
Canon EOS 400D |Canon EF 100-400mm f/4,5-5,6 L IS USM| Canon 50mm f/1,8 II | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Sigma 70-300mm Apo DG f/4,0-5,6 | grip | Canon Speedlite 430EX
Pozdrawiam, klosek.