Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Konkursy fotograficzne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Powrzucaj je na airliners.net, skutecznie Cie wyleczą z wysokiego mniemania o swoich zdjęciach - co prawda to nie konkurs, ale najbardziej renomowany serwis jeżeli chodzi o fotografię lotniczą... O konkursach na które można by wysłać zdjęcia samolotów to nie słyszałem...
    A zdjęcia obejrzałem - są niestety bardzo kiepskie.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    A zdjęcia obejrzałem - są niestety bardzo kiepskie.
    wskazane by było powiedzieć czemu i pokazać np swoje tego typu, zapewne lepsze jako przykład jak robić dobre, nie uważasz?
    I am FX

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    wskazane by było powiedzieć czemu i pokazać np swoje tego typu, zapewne lepsze jako przykład jak robić dobre, nie uważasz?
    Żeby powiedzieć czemu - racja, ale akurat w tych zdjęciach leży wszystko - technika, kadr, jakość obróbki. Link do tych dobrych podałem w pierwszym zdaniu odpowiedzi, a swoje nie uważam żebym musiał pokazywać (tego typu dyskusje były z milion razy), niemniej jednak do moich zdjęć przy odrobinie wysiłku (jakiś tam samolotów też) można dotrzeć, trzeba tylko chwileczkę pomyśleć ;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez klosek Zobacz posta
    ok, może faktycznie wystartowałem za bardzo, ale dopiero się uczę... zobaczę, czas pokaże, czy coś zdziałam, czy skończy się na prywatnej galerii
    To jeszcze raz Ci poradzę - to co uważasz że jest dobre, wrzucaj na www.airliners.net albo www.jetphotos.net (ten drugi site ma trochę lżejsze kryteria jakościowe) i oglądaj zdjęcia zamieszczone tam. Jak będziesz miał pierwsze przyjęte na airliners.net (i nie będzie to rzadki typ albo jakiś incydent) to możesz się czuć jakbyś wygrał konkurs ;-)
    Ostatnio edytowane przez Krzychu ; 03-06-2007 o 17:48 Powód: Automerged Doublepost
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uprawnienia umieszczania postów