Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 89

Wątek: UWAGA ! fałszywe zlecenia w Warszawie

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

hehe!
    Pamiętam jak za dobrych lat robiliśmy z chlopakami Srodmiescie we Wroclawiu (rejony Kleczkowskiej - tubylcy wiedza co to ) - konkretnie lazilismy po kamienicach i szukalismy kretych schodow, smieci - ogolnie "syfu do sfotografowania" - zawsze chodzilismy we trzech czterech (tak bylo fajnie, zawsze mozna bylo pozniej skoczyc na piwko i obgadac wrazenia). Pamietam Szczegolnie dwa momenty:
    1. Pierwszy moment to bylo kiedy kolo ul. Jednosci Narodowej wychaczylismy kamienice z takimi kwadratowymi schodami - wchodzimy we trzech - jeden kumpel siedzi na dole i foci od dolu - ja z drugim wchodze na gore - kolega ze mial troche bardziej waskie szklo stal w cieniu za węgłem i focil z daleka na statywie - ja sie wychylałem prze barierki itp. W pewnym moemncie wychodzi dres z mieszkania w klapkach i wrokiem na smieci pyta sie czego tu - ja odpowiadam ze zdjecia robimy przedwojennej architektury - ze katalogujemy (trudne slowo) schody. Dres mowie z glosem podwyzszonym - Ale Po co k..... - wtedy kolega ktory focil w cieniu wylania sie (a kolega ma wymiary 2mx2m) i mowi" Kolega przeciez mowil ze zdjecia robimy" - Dres: "A to przepraszam - udanych zdjec kolegom życze"
    2. Druga zabawna sytuacja spotkała nas jak wchodzilismy w brame kamienicy i wchodzilismy na podworze porobic troche okien i fasad i tzw "prania" - takie quasi streetphoto - na kanapie wywalonej na dwor siedza "starsi" lokalesi - jakas pani stasia zawodowa alkocholiczka i towarzyszace jej ciemne typy co zyletki do golarki nie widzialy przez tydzien - pytaja sie co robimy - my mowimy ze fotografujemy biedniejsze rejony wroclawia, aby pokazac to pozniej na wystawie (co bylo taki mwlasnie zalozeniem) - a oni - ale dla kogo fotografujecie - wtedy kolega ktory bal sie o sprzet wcisnal kit ze jestesmy praktykantami z Wyborczej - - wtedy lokalesi chceli nas czestowac napojami - pokazywac jak im sie nedznie mieszka, ze stropy sie wala, mieszkania nam otwierali (nie wiem czy swoje ) - pokazywali biegajace szczury po kamienicy i mieszkaniach - ogolnie uwazam - ze trzeba byc pewnym siebie i jednoczesnie nie okazywac pogardy dla innych - traktowac tak jakby byli to nasi kumple
    GG: 559899

Domyślnie

A ja zaraz po tym jak kupiłem ele i zauważyłem zainteresowanie na ulicy kupiłem uwaga: CANNON anti-attack

Bywalec Awatar mtata
    Miasto
    Warszawa/Bielsk Podl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thinredline Zobacz posta
    A ja zaraz po tym jak kupiłem ele i zauważyłem zainteresowanie na ulicy kupiłem uwaga: CANNON anti-attack
    A co to niby jest?

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mtata Zobacz posta
    A co to niby jest?
    www.google.pl
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Bywalec Awatar mtata
    Miasto
    Warszawa/Bielsk Podl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    To juz bylo troche niegrzeczne.
    Kolega uzyl tej nazwy, jakby to bylo cos oczywistego, czego wszyscy uzywaja a chyba jednak tak nie jest...
    Podobno nie ma glupich pytan...

Początki nałogu

Domyślnie

za to są glupie odpowiedzi 8)

Pełne uzależnienie Awatar canis_lupus
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ale są głupie odpowiedzi i powyższa taka właśnie była.

franker: Byłeś wczesniej, ciekawe o ile sekund...
    Ostatnio edytowane przez canis_lupus ; 22-07-2007 o 00:03
    "I love You Cię" Różyczko...
    Galeria ,
    Druga galeria,

Domyślnie

Kolega uzyl tej nazwy, jakby to bylo cos oczywistego, czego wszyscy uzywaja a chyba jednak tak nie jest...
    To jest żel. Aczkolwiek na stronach dalej piszą, że to gaz
    Swoją drogą w goglarce faktycznie bez dodatkowego extra szukania wyrzuca
    http://www.tajgun.pl/?prod=192&cat=26

Mam nadzieję, że nigdy nie będę musiał użyć.

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thinredline Zobacz posta

Hahaha spodziewalem sie zobaczy na opakowaniu gazu logo Canona.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez franker Zobacz posta
    za to są glupie odpowiedzi 8)
    Cytat Zamieszczone przez canis_lupus Zobacz posta
    Ale są głupie odpowiedzi i powyższa taka właśnie była.

franker: Byłeś wczesniej, ciekawe o ile sekund...
    A co w tym takiego glupiego widzicie 1 wynik w google to strona tajgun.pl a tam juz jest wyjasnione co to jest cannon anti attack...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Nie chcialem Cie obrazic, ale przeciez jak czegos nie wiesz to mozes sprawdzic w google, jak na poczatku nic nie bedzie to sie pytasz
    Ostatnio edytowane przez sniper88 ; 22-07-2007 o 14:55 Powód: Automerged Doublepost
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów