Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 89

Wątek: UWAGA ! fałszywe zlecenia w Warszawie

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez serav Zobacz posta
    Laik i tak nie ma o tym pojęcia a osoba która trochę interesuje się fotografią dobrze wie że to nie aparat robi zdjęcia ....
    Jest jeszcze kategoria onanistow - MUSZA wiedziec jakim sprzetem robisz byle cos tam porownac, sprawdzic, miec argument, pochwalic sie ze ich kompakt ma 10 megapikseli a twoja cyfrzanka tylko 8. Itp itd

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Albo traifsz na takich, ktorzy nie beda w stanie przezyc ze ktos im robi zdjecia na ich slubie Nikonem
    ...

Początki nałogu

Domyślnie

ja bym się przewrócił

Początki nałogu Awatar Błajo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ja dzis w Gdansku mialem taka sytuacje....

Witajcie!

Wczoraj rano telefon... babka potrzebuje fotki 2letniej coreczki. W sumie z 20-30 dobrych zdjec. Nie bylo negocjacji ceny, wszystko okej... Pani zalezalo na czasie wiec mialem byc u niej w domu przed 9:00 no i mialem zadzownic z 20 min przed przyjazdem, zeby ubrala coreczke. Mimo, ze namawialem na plener kobieta upierala sie przy domu.

Adres... ulica Lakowa :neutral: ( kto z trojmiasto wie o co chodzi )

Dzwonie do kobiety rano i nie odbiera... poczta... dojechalem na miejscu dzwoni ona ( slychac, ze zaspana ) gdzie jestem, no ja ze juz jade ulica tylko, ze nie ma takiego numeru jak podala... ona mowi zebym zostawil auto i wszedl w brame bo autem sie nie zmieszcze... mowie, ze okej i ze za 10min bede. I sprawa zaczela mi smierdziec... pod drugiej strony ulicy stalo auto i kolo niego dwoch karkow. Jeden rozmawial przez telefon... po chwili wsiedli do auta i ustawili sie z 100metrow za mna. Wysiadlem z auta ide do bagaznika gdzie lezy torba ze sprzetem a widze katem oka, ze z mercedesa wysiada dwoch typow... no to bach bagaznik i do auta. Patrze w lusterko karki wsiadaja do auta.

Brama okazala sie nie taka waska wjechalem w nia i zaraz za brama zatrzymalem sie i sobie patrze w lusterku... 5minut i widze w bramie dwoch panow z mercedesa. No to rura i tyle mnie widzieli... po 10minutach telefon ot tej babki gdzie ja jestem, ze tak sie nie robi... powiedzialem ze niech szuka frajerow gdzie indziej i tyle...

Brrr... az strach pomyslec co by bylo w tej bramie jak bym tam wlazl z torba ze sprzetem...

UWAZAJCIE !!!

P.S: Mercedes byl kremowy i mial tablice z Warszawy, model 124.
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Błajo Zobacz posta
    powiedzialem ze niech szuka frajerow gdzie indziej i tyle..
    A policję zawiadomiłeś czy będą sobie szukać nowych frajerów?

Początki nałogu Awatar Błajo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Bylem na policji u kolegi i powiedzial ze nie warto... ze nie mam dowodu, ze cos chcieli zrobic.
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Początki nałogu

Domyślnie

Welcome in Poland

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Błajo Zobacz posta
    Bylem na policji u kolegi i powiedzial ze nie warto... ze nie mam dowodu, ze cos chcieli zrobic.
    Trzeba było nie iść do kolegi tylko normalnie do dyżurnego czy innych kryminalnych.. może nie ty pierwszy.. zawsze jak by po numerze telefonu "przetrzepali" dzwoniącą to może by kogoś innego uratowali od straty sprzęt, zawiadomienie muszą przyjąć a o dowody moga się postarać.. może już były takie przypadki i trzeba tylko było im wskazać sprawców.. ale skoro nie warto.. jak kiedyś im sie uda pomyśl czy nie warto było wcześniej zgłosić..

Pozdrawiam
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zakk Wylde Zobacz posta
    Kiedyś znajomy fotograf kupił sobie gaz obronny, razem z jego żoną śmiałem się, że takie cyrki robi. 1.5 miecha później na plenerku z młodymi natrafił na łyse głowy i gdyby nie gaz (użył go) to dzisiaj miałby tylko zakład fotograficzny a aparatu nie miałby.

Osobiście sam teraz kupuje gaz. Dobra sprawa.
    ja jak samemu ide pstrykac to zawsze mam ze sobą batona. Niby mała rzecz, a cieszy i pozwala kontrolowac sytuacje.

Pozdr
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    no dokładnie - ja też kiedyś myślałem że " o nie-ja się nie dam, ja się im postawie bo twardy jestem" ale potem na szczęście człowiek mądrzeje do tego stopnia że dopóki można to lepiej sobie dać spokój. a z noży polecam "niedźwiedzi pazur"
    Koledze na pradze chopaki zwrocili uwage ze ma szczescie , ze nie przeszedl na druga strone, kiedy ich mijal, bo juz by go robili. Wychodze z zalozenia ze mijac trzeba blisko i bezkolizyjnie, a najlepiej zapytac jeszcze czy maja "szluga" (to oni juz nie beda tego pytania zadawli nam;p). i raczej okazywac pewnosc, jak maja spuscic wpie...l to i tak spuszcza, ale moze beda sie zastanawiali ktory pierwszy podejdzie straszyc. Gorzej jak jest jeden typ i nie potrzebuje wsparcia psychicznego kumpli, pewnie bedzie walczyl do ostatniej lzy

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów