a co powiecie o tej cenie na 5D..
http://allegro.pl/item199622048_cano...ez_580zl_.html
a co powiecie o tej cenie na 5D..
http://allegro.pl/item199622048_cano...ez_580zl_.html
Heniek
A dlaczego niby "nie taka dobra", co ma do tego fakt że pudełko jest trochę większe. Tym bardziej, że od czasu promocji Canona 5D występuje tylko w zestawach. Nawet te z UE są rozkompletowywane. Wiem bo mogłem taki kupić właśnie o te 200-300 zł. taniej, więc uznałem że taka różnica w moim przypadku nie ma znaczenia biorąc pod uwagę inne korzyści.
Marekb aparat kupiłem w Kielcach - jak wcześniej pisałem pełen legal.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
"nie taka dobra", bo mozna juz kupic w tej cenie body nie pochodzace z rozkompletowania zestawu kitowego (wlasciwie taniej - patrz posty wyzej)
(wychodzi tez z tego, ze jednak 5d nie wystepuje _tylko_ w zestawach...)
co do pudelka - to ma do tego tylko tyle, ze sprzedawca zarobil na rozkompletowaniu i sprzedaniu drozej obiektywu - stad miales dobra cene na sama puszke. Co ma drugie do tego - masz pol zestawu, gwarancja jest na zestaw (czepiam sie, na zytniej pewnie przyjma, ale zawsze). Trzecie to cashback - ktory z dwojga kupujacych go nie dostanie?
Co nie zmienia stanu rzeczy - Tobie odpowiada ten uklad, cena dobra, nic tylko zdjecia robic![]()
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
Po pierwsze to oczywiście że zestaw wychodzi taniej niż pojedynczo, tak było zawsze i tak będzie. Po drugie dowód zakupu mam na aparat a nie na zestaw więc gwarancja jest normalna i nikt (Żytnia) mi łaski nie robi uznając ją, zwrot z Canona również dostanę - mam wszystkie kody nic z pudełka nie zostało usunięte.
A co do ceny jak napisałeś "patrz wyżej" to przecież zawsze na allegro od Tipa z gwarancją UE było taniej. Pytanie tylko czy w tym przypadku to taka znaczna różnica. Na to każdy musi sobie odpowiedzieć sam.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
a dostaniesz od tip fakture Vat..??