Byłbym wdzięczny za przesłanie.Właśnie wgrałem nowy rosyjski soft i zabardzo nie wiem jak i co.Kompensacje błysku wiem gdzie ustawić ale ....no przydała by sie instr,po polsku.Zamieszczone przez michu
Byłbym wdzięczny za przesłanie.Właśnie wgrałem nowy rosyjski soft i zabardzo nie wiem jak i co.Kompensacje błysku wiem gdzie ustawić ale ....no przydała by sie instr,po polsku.Zamieszczone przez michu
Ja poprosze, jesli mozna - moze kiedys sie pobawie w upgrade?A na PW to nie łaska tylko wszyscy z miejsca " JA TEZ CHCE DAWAJ DAWAJByłbym wdzięczny za przesłanie.Właśnie wgrałem nowy rosyjski soft i zabardzo nie wiem jak i co.Kompensacje błysku wiem gdzie ustawić ale ....no przydała by sie instr,po polsku."
Odrobinę kultury panowie![]()
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King
Przynajmniej coś sie na forum dzieje![]()
Bo cicho aż strach drzwi zamykać![]()
W takim razie zapaszam na czata, a nie sztuczne nabijanie statystykPrzynajmniej coś sie na forum dzieje
Bo cicho aż strach drzwi zamykać![]()
chyba że chcesz żeby kolo tę obstrukcję walną jako wątek![]()
I AM THE FIRST ONE !!!
LOL - mroczny, policz sobie swoje posty [OT] a potem powtórz to zdanie o sztucznym nabijaniu statystykW takim razie zapaszam na czata, a nie sztuczne nabijanie statystyk![]()
![]()
Sie ubawiłem wielce, dzieki
![]()
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
Przeciez zadne statystyki juz nie dzialaja (exp level, mp itp), zostalo tylko zliczanie posotw a tu nie ma sie co scigac bo mnie i tak nie przegonicie :P .
Co do instrukcji do cracka do 300D to podeslijcie mi, ja wrzuce na www i kazdy chetny sobie sciagnie a dla autora zrobimy zrzutke na piwo 8)
Spox, to mnie koledzy podsumowali jako klepacza, szkoda trochęLOL - mroczny, policz sobie swoje posty [OT] a potem powtórz to zdanie o sztucznym nabijaniu statystyk Sie ubawiłem wielce, dzieki![]()
Jak to, nie będę miał jeszcze jednej żaróweczki? To mi całą expozycję zepsuje, będę miał przez was niedoświetlone zdjęciaPrzeciez zadne statystyki juz nie dzialaja
I mówicie że to ja jestem klepaczzostalo tylko zliczanie posotw a tu nie ma sie co scigac bo mnie i tak nie przegonicie .Vitez => RESPECT :wink:
I AM THE FIRST ONE !!!
Chłopaki, jeśli macie do dawajcie też instrukcje po polsku do 10D. Do mnie na maila.
//mj
A nie wiem czy zaroweczki dzialaja , chyba tak bo zaleza od liczby postow. O nie dzialajace statystyki chodzi mi o te kolorowe paski co byly kiedys pod wypowiedzia (a teraz sa z boku - nieaktywne).Zamieszczone przez mroczny
Tylko jeszcze policz ile z moich postow jest OTZamieszczone przez mroczny
(ten jest
).