Rosjanie się zabrali za soft 300Dkrok po kroku i zrobią z niego.... sami poczytajecie TUTAJ
![]()
Rosjanie się zabrali za soft 300Dkrok po kroku i zrobią z niego.... sami poczytajecie TUTAJ
![]()
A jakby tak zamiast BG podlaczyc cos o podobnej budowie tylko z wbudowanym subwooferem pod spodem body i glosniczkami stereo po bokach a w srodku czytnik mp3 czytajacy z gniazda CF... wow.
Bardzo pozyteczna inicjatywa obywatelska. Jesli to sie sprawdzi, to posiadacze 300D skorzystaja, sam tez sie pewnie skusze na taki upgradeRosjanie się zabrali za soft 300D krok po kroku i zrobią z niego....
No nie wiem... wyszedlby z tego chyba 300D w wersji SuperDres - podobaja Ci sie takie klimaty???A jakby tak zamiast BG podlaczyc cos o podobnej budowie tylko z wbudowanym subwooferem pod spodem body i glosniczkami stereo po bokach a w srodku czytnik mp3 czytajacy z gniazda CF... wow![]()
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
Bawić się ze zmianą softu będzie można bo 100% przywraca się ten fabryczny![]()
Slowo "tuning" w temacie jakos mnie natchnelo do takich rozwazan :PZamieszczone przez JaW
Ma może ktoś linka do samego software'u i sposobu instalacji? Po wpisaniu 300d tuning wypadło kilka całkiem ciekawych merców <polecam :wink: > Z góry dziękuję i pozdrawiam
[ Dodano: Czw Maj 06, 2004 9:34 am ]
Oki, mam już i innym podaję:
http://satinfo.narod.ru/en/index.html
NO, not one of the First Ones,
I AM THE FIRST ONE !!!
PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King
Nawet tu na forum nie poszukales... topic "300D i FEC" czy cos w tym stylu...Zamieszczone przez mroczny
Dla wszystkich zainteresowanych załączam link do strony po polsku.
Jest tam fajny opis 300D, trochę 10D. Ogólnie o parametrach sprzętu.
http://www.aberracje.republika.pl/aberracje-300D.htm
//mj
Kupiłem 300D z załadowanym tym upgradem i działa... narazie użyłem go ustawiając sobie po klawiszem "set" zmianę rozdzielczości fotki, dla mnie bardzo wygodne... Zainteresowanym mogę przesłać instrukcję obsługi po Polskiemu tego "nowego" menu![]()
Ja poprosze, jesli mozna - moze kiedys sie pobawie w upgrade?Zainteresowanym mogę przesłać instrukcję obsługi po Polskiemu tego "nowego" menu![]()
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX